Friday, 2024-03-29, 10:49 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 22 » ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ''Χ'' ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
12:45 PM
ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ''Χ'' ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός: Η Εθνική ομάδα αγωνίζεται στα προημιτελικά του Euro. Άρα ...καλά αρχίζουμε. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.


Αυτή και μόνη η συμμετοχή στην οκτάδα συνιστά επιτυχία υπό την έννοια ότι επετεύχθει ο πρώτος και κεντρικός στόχος που είχε τεθεί πριν από την έναρξη της διοργάνωσης. Πάμε γι άλλα λοιπόν!

Μπορούμε όμως να πάμε γι άλλα ή μέχρι εδώ ήταν;; Οποίος μπορεί να απαντήσει σ ένα απ τα δύο ερωτήματα με βεβαιότητα....ας μπει άμεσα σ ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ να παίξει στοίχημα και να κονομήσει κατά το κοινώς λεγόμενο. Προσωπικά πάντως θα κάνω δύο πράγματα προσεγγίζοντας τον μεγάλο προημιτελικό απέναντι στους Γερμανούς.

Το πρώτο θα είναι να παίξω Χ ημίχρονο και Χ τελικό. Πιστεύω ότι το Χ ημίχρονο θα πρέπει να είνα ο πρώτος στόχος της ελληνικής ομάδας. Εμπιστεύομαι λοιπόν τον Κώστα Κατσουράνη που μας είπε ότι οι παίκτες έχουν πάρει το μάθημά τους και δεν πρόκειται να αιφνιδιαστούν ξανά. Κι εκτιμώ ότι με δεμένη τακτική στο μισό γήπεδο κι εννέα παίκτες πίσω απ τη μπάλα (όπως σωστά παρατήρησε ο μετρημένος και ξύπνιος Λεβ στη συνέντευξη Τύπου) μπορούμε να πάμε με το 0-0 στ αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45´.

Αν γίνει αυτό...γίνονται και τα υπόλοιπα,δηλαδή το Χ τελικό που θα μας οδηγήσει στην παράταση αν εν τω μεταξύ δε βρούμε τη μισή ευκαιρία για να τους...."ξεράνουμε" όπως κάναμε και με τους Ρώσους. Εκτός από ρέντα πάντως μας χρειάζονται τα γνωστά ψυχικά μας αποθέματα στο μέγιστο βαθμό και βέβαια αυτοσυγκέντρωση,αυτοσυγκέντρωση και... αυτοσυγκέντρωση. Νομίζω ότι μπορούμε να τα χουμε όλα αυτά.

Νομίζω ότι θα τα χουμε όλα αυτα! Και ως εκ τούτου πιστεύω ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σ έναν ποδοσφαιρικά ανώτερο αντίπαλο ο οποίος πάντως δείχνει να...δικαιώνει τον-αγωνιζόμενο στη Μπουντεσλίγκα-Κυριάκο Παπαδόπουλο εμφανιζόμενος από επιφυλακτικός έως και φοβισμένος γ αυτο που τον περιμένει....

Μακάρι στο βροχερό Γκντανσκ οι φόβοι των Γερμανών να μετατραπούν στο χειρότερο ποδοσφαιρικό τους εφιάλτη....Τα παιδιά πιστεύουν. Εμείς εμπιστευόμαστε...συστηματικά τους μικρούς μας ήρωες...Κι έχουμε ανάγκη να τους δούμε και πάλι θριαμβευτές. Καλή δύναμη κύριοι κι ο Θεός μαζί σας.

Πηγή: pamesports.gr

Category: Spor | Views: 616 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz