Friday, 2024-04-19, 7:46 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 11 » ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ 3ΑΡΑ Η ΚΡΟΑΤΙΑ! ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
0:51 AM
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ 3ΑΡΑ Η ΚΡΟΑΤΙΑ! ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
H ομάδα του Μπίλιτς ήταν σαφώς ανώτερη από του Τραπατόνι και μπορεί ο διαιτητής να τα έκανε ...μπάχαλο, 
αλλά οι Κροάτες άξιζαν σίγουρα τη νίκη με 3-1 επί των Ιρλανδών. 

Ηταν το μεγάλο φαβορί στο ματς και φρόντισε να εκπληρώσει στο έπακρο τις προσδοκίες των οπαδών της, αλλά και των εκατομμυρίων ανά τον κόσμο που είχαν ποντάρει στον «1 της. Η Κροατία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν δύο κλάσεις ανώτερη των μαχητών- αλλά λίγων- Ιρλανδών και έφτασε σε μία άξια νίκη με 3-1.

Βέβαια για να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία, οι Βαλκάνιοι έλαβαν και την αμέριστη βοήθεια του Ολλανδού διαιτητή. Παρά την πείρα του ο Μπιορν Κάιπερς έκανε δύο λάθη, αμφότερα εις βάρος των Τριφυλοφόρων που σίγουρα επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Στη φάση του 2-1 (44') ο Νίκιτσα Γιέλαβιτς είναι μισό μέτρο οφσάιντ, όταν σουτάρει ο Λούκα Μόντριτς. Η μπάλα στη συνέχεια φτάνει στο πόδι του Κροάτη φορ από στραβοκλοτσιά του Σιν Λέτζερ (αν και ακάλυπτος εδώ δεν είναι οφσάιντ) και εκείνος σκοράρει ανενόχλητος. Και στο 62' όμως δεν τα πήγε καλύτερα ο Ολλανδός, καθώς έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρη κλοτσιά του Σίλντεφελντ στον Ρόμπι Κιν εντός περιοχής.

Αν εξαιρέσουμε αυτές τις δύο στιγμές και τη στημένη φάση του 19', όπου ο Σιν Λέντζερ με κεφαλιά έγινε ήρωας (πριν εξελιχτεί σε μοιραίο), ισοφαρίζοντας σε 1-1, οι Ιρλανδοί δεν υπήρξαν επιθετικά στο γήπεδο. Τουλάχιστον όχι με κάποιον αξιοσημείωτο τρόπο, την κεφαλιά δηλαδή του Κιθ Αντριους στο 90' που πέρασε ξυστά από αριστερό δοκάρι του Σέι Γκίβεν. Οπότε με βάση της δική τους μέτρια έως κακή απόδοση, άξιζαν την ήττα και κατά συνέπεια το να βρεθούν στην ουρά του Γ' ομίλου, κάτι που μάλλον αναμενόταν να συμβεί από το καλημέρα.

Από την άλλη οι νικητές μπορούν να απολαύσουν το τριήμερο που ακολουθεί ως πρωτοπόροι μετά και την ισοπαλία των φαβορί του γκρουπ (Ισπανία-Ιταλία 1-1). Οι παίκτες του Σλάβεν Μπίλιτς βρέθηκαν σε καλή βραδιά και ειδικά οι τριάδα του κέντροου (Πέρισιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς), ο δεξιός μπακ Νταρίο Σρνα (μόνο αυτός κέρδισε έξι κόρνερ!) και βεβαίως ο σκόρερ των δύο γκολ, Μάριο Μάντζουκιτς.

Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 569 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz