Thursday, 2024-04-25, 3:33 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » Spor
Λίγες ώρες πριν την σέντρα στο Euro 2012 η Βαρσοβία αρχίζει σιγά-σιγά να ζει στο ρυθμό της σπουδαίας αυτής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. 
Το παιχνίδι με το ρόλο του φαβορί! 

Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Είμαι στην πρωτεύουσα της Πολωνίας από το απόγευμα της Πέμπτης και από το βραδάκι της ίδιας μέρας η πόλη άρχισε να ζει στον ρυθμό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο υπήρξαν κάποιες διαφημίσεις στο δρόμο που έδειχναν τι ακριβώς συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην Πολωνία. Χαμηλοί τόνοι, χωρίς υπερβολή.

Μόνο κάποια αυτοκίνητα και ορισμένα ταξί έφεραν διακριτικά τις σημαίες της Πολωνίας κυκλοφορώντας στους δρόμους. Από το βράδυ η Fun Zone στην κεντρική πλατεία της Βαρσοβίας άρχισε να δίνει τον ρυθμό της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες αναμένονται περίπου στις 4.000. Είναι τα παιδιά του «Γαλανόλευκου φάρου», οι τυχεροί από την προωθητική ενέργεια από το «Πάμε Στοίχημα» και πολλοί ομογενείς από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Μπροστά στους 50.000 Πολωνούς φαντάζουν σταγόνα στο ωκεανό. Κι όμως το βράδυ της Παρασκευής μπορεί και να ακούγονται περισσότερο από τους διοργανωτές στο γήπεδο, αν η παρέα του Καραγκούνη επαναλάβει την πρεμιέρα της Πορτογαλίας.
ʼλλωστε μόλις τελείωσε το πάρτι των Πολωνών στη Fun Zone ξεκίνησε το πάρτι των Ελλήνων οπαδών που άρχισαν να τραγουδούν «Ελλάς ολέ ολέεεε...» .

Το γνωστό μωσαϊκό των λαών που γνωρίσαμε στα προηγούμενα Euro δεν υπάρχει στη Βαρσοβία. Εδώ θα παίξουν απόψε μόνο η Πολωνία με την Ελλάδα και στο Βρότσλαβ η Ρωσία με την Τσεχία. Οι φίλαθλοι είναι λογικό να είναι διασκορπισμένοι.

Το παιχνίδι με τον ρόλο του φαβορί το έπαιξε ο Σμούντα που δήλωσε ότι θεωρεί την Πολωνία αουτσάϊντερ. Η Ελλάδα του Σάντος μπορεί να τον δικαιώσει! Να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα και να βάλει τους διοργανωτές σε περιπέτειες. Η άμυνα είναι σε θέση να πετύχει τον στόχο του «μηδέν».

Αν η επίθεση πετύχει τον στόχο του +1, τότε η Εθνική μας θα κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης και η Fun Zone στη Βαρσοβία θα πάρει γαλανόλευκο χρώμα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά την πρεμιέρα.

Πηγή: novasports.gr

Category: Spor | Views: 537 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-08 | Comments (0)


Με κορυφαίο και σκόρερ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η επιπόλαιη Εθνική 1-0 την Αρμενία στο τελευταίο φιλικό πριν το Euro. Έχασαν δύο πέναλτι Σαμαράς, Κατσουράνης(!), έχασαν ευκαιρίες οι Αρμένιοι.

Ο Κυριάκος δεν ...ψηλαρμένιζε! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Με 4-3-3 και πρεμιέρα βασικού ο Φορτούνης


Στο τελευταίο τεστ της Εθνικής πριν την πρεμιέρα στο Euro κόντρα στην Πολωνία, ο Φερνάντο Σάντος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις, ξεκινώντας τους 11 που είχε δείξει στις προπονήσεις. Φυσικά και δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-3-3, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον 19χρονο Κώστα Φορτούνη να αρχίσει βασικός, την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα και τρίτη συνολικά.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Τους Χολέμπας (αριστερά), Παπασταθόπουλο (δεξιά) ακραίους μπακ και τους Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στον χώρο της μεσαία γραμμής η τριάδα ήταν οι Κατσουράνης και Μανιάτης που είχαν περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς και λίγο πιο μπροστά ο Καραγκούνης. Τέλος στην επίθεση οι Φορτούνης ξεκίνησε αριστερά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Γκέκας στο κέντρο.

Καλύτερη στο πρώτο μέρος, πέτυχε γκολ και δεν κινδύνεψε

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χωρίς να πούμε πως έπαιξε και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος. Βγήκε μπροστά, έκανε φάσεις, ενώ πίσω δεν κινδύνεψε. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως το μεγάλο... όπλο αυτής ομάδας είναι η άμυνα και σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δούλεψε καλά. Και επιθετικά όμως ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρξαν καλές στιγμές χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πιο ψηλά από όλους και 1-0

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο στο 24' έφτανε μια στημένη φάση για να ανοίξουμε το σκορ. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο έλεγχος ήταν και πάλι στην Εθνική, που όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο δεύτερο γκολ.

Οι αλλαγές, άλλαξαν το παιχνίδι

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, καθώς ο Φερνάντο Σάντος πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Αρμένιους να βγουν μπροστά και να παλέψουν για το γκολ. Αρχικά οι Σαμαράς και Φωτάκης μπήκαν στις θέσεις των Φορτούνη και Καραγκούνη αντίστοιχα, ενώ στο 60' οι Τζαβέλλας, Φετφατζίδης και Μάκος πέρασαν αντί των Χολέμπας, Γκέκα και Παπασταθόπουλο.

Στον ενδιάμεσο των αλλαγών και συγκεκριμένα στο 48' η Αρμενία έφτασε μια ανάσα από το 1-1, αλλά ο Σηφάκης έδιωξε με πολύ ωραία προσπάθεια το σουτ του Μάρκος. Οι Αρμένιοι συνέχισαν την πίεση, χωρίς όμως να φτάσουν τόσο κοντά στην ισοφάριση, όσο στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Έχασε πέναλτι ο Σαμαράς

Εκεί που η Αρμενία πίεζε, η Εθνική μέσα σε πέντε λεπτά έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες να δώσει τέλος στο ματς. Αρχικά στο 71' κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Σαμαρά. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε πολύ άσχημα ο επιθετικός της Σέλτικ, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης αδράνησε δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε χάνοντας και αυτός πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το δώρο...

Πριν το τέλος όμως είχαμε και μία άλλη ευκαιρία που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Στο 86' ο Φετφατζίδης κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κατσουράνης αναγκάζοντας τον Μπεραζούσκι να διώξει και πάλι.

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 544 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-01 | Comments (0)

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα είναι έτοιμη στο Euro με αντίπαλο την Πολωνία, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του με τον αποκλεισμό των Τζιόλη και Κονέ.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας έδωσε συνέντευξη Τύπου (12:30) στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας εν όψει της φιλικής αναμέτρησης της Πέμπτης (31/5) με αντίπαλο την Αρμενία.

Ο Σάντος ξεκίνησε με τα εξής: «Αρχικά θα κάνουμε μια αποτίμηση. Στόχος της προετοιμασίας ήταν να εδραιώσουμε το καλό κλίμα και να βελτιωθούμε ως ομάδα. Στον αμυντικό τομέα θέλαμε να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε όσο καλά ξέρουμε, αλλά να βελτιωθούμε και στην πίεση στην επίθεση. Επιθετικά, θέλαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας, να βελτιώσουμε τις τοποθετήσεις μας και να δημιουργούμε φάσεις. Αυτοί ήταν οι βασικοί άξονες που κινήθηκε η προετοιμασία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες. Όσον αφορά στο πνεύμα, είναι στόχος που επετεύχθη. Βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σαφέστατα βελτιωθήκαμε στον αγωνιστικό τομέα, αλλά είχαμε την κούραση και λίγες προπονήσεις».

Για τα φιλικά της Ελλάδας: «Από το τελευταίο φιλικό υπήρξαν βελτιώσεις, περιμένω περισσότερες στο επόμενο. Τώρα που θα γυρίσουμε στην Αθήνα, οι παίκτες θα έχουν δύο μέρες για να απελευθερωθούν λίγο, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να φύγουμε για την Πολωνία, όπου θα δουλέψουμε και τις στημένες φάσεις, που θα έχουμε περισσότερο χρόνο. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες για να είμαστε πιο φρέσκοι. Σε γενικές γραμμές το πρόσημο είναι θετικό».

Για τον αποκλεισμό των Τζιόλη και Κονέ: «Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με την τελική 23άδα και αυτούς που κόψαμε. Δεν θα αποφέρει κάτι. Αποπροσανατολιζόμαστε από το βασικό σκοπό. Είναι φυσιολογική ερώτηση, ωστόσο από τη στιγμή που πήρα τις αποφάσεις με καθαρή συνείδηση, αυτό το θέμα έχει τελειώσει».

Για την κατασκοπεία των αντιπάλων της Εθνικής: «Χθες ο κ. Μήνου είδε το φιλικό της Ρωσίας, έχουμε ανθρώπους που μπορούν να δουν τα παιχνίδια. Ακόμη και στο Euro θα βλέπουμε τα παιχνίδια τους για να δούμε αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις από αυτά που έχουμε δει».

Για τον όμιλο της Εθνικής στο Euro: «Έχω πει ότι είναι ο πιο ανοιχτός. Οι προϊστορίες δεν παίζουν ρόλο. Η Τσεχία είναι δυνατή, η Πολωνία παίζει στην έδρα της. Όλοι ξεκινάνε με 25% πιθανότητες για να περάσουν στην επόμενη φάση».

Για το αν η Ελλάδα θα είναι έτοιμη: «Αν είχαμε περισσότερο χρόνο, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα φανεί στους αγώνες αν είμαστε έτοιμοι, πιστεύω ότι θα είμαστε. Είμαι σίγουρος ότι με την Πολωνία θα έχουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Θα πρέπει να δούμε αν έχουν γίνει και αυτές οι διορθώσεις που κάναμε».

Για το φιλικό της Πέμπτης (31/5) με την Αρμενία: «Έχουμε σχεδιάσει τα παιχνίδια για να κάνουμε κάποιους πειραματισμούς σε πρόσωπα και να δούμε αν οι παίκτες ανταποκρίνονται. Αυτό θα γίνει και στο αυριανό παιχνίδι. Για τα επίσημα είναι νωρίς να πω ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν. Σίγουρα υπάρχει βασικός κορμός 7-8 παικτών, για τους υπόλοιπους δεν έχω καταλήξει. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, ακόμη δεν έχω πει στους παίκτες. Αν το είχα πει, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω και σε εσάς. Θα το μάθουν το πρωί, οπότε πάρτε τα τηλέφωνά σας το μεσημέρι και θα μάθετε».

Για τα θετικά και τα αρνητικά της Εθνικής Ομάδας: «Δεν θέλω να επικεντρωθώ στα καλά, αλλά σε αυτά που δεν πήγαν καλά, γιατί αυτό είναι το κλειδί για μια καλή παρουσία στο Euro. Ένα βασικό κομμάτι είναι η κατοχή της μπάλας για να αναγκάζεις τον αντίπαλο να τρέχει. Σε αυτόν τον όμιλο, ίσως αυτό κρίνει την πρόκριση. Όποιος έχει την μπάλα στα πόδια του, τρέχει λιγότερο, είναι πιο φρέσκος και έχει περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει».

Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 523 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

 

Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας

Το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας είναι χωρητικότητας 58.500 θεατών, με την κατασκευή του να ξεκινά το 2008 και να ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2011. Το συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενήσει το εναρκτήριο παιχνίδι (Πολωνία - Ελλάδα) και επομένως εκεί θα γίνει και η τελετή έναρξης του Euro 2012.

Τα παιχνίδια:

8 Ιουνίου 2012 (19:00): Πολωνία - Ελλάδα (Όμιλος Α)
12 Ιουνίου 2012 (21:45): Πολωνία - Ρωσία (Όμιλος Α)
16 Ιουνίου 2012 (21:45): Ελλάδα - Ρωσία (Όμιλος Α)
21 Ιουνίου 2012 (21:45): Πρώτος Α Ομίλου - Δεύτερος Β Ομίλου
28 Ιουνίου 2012 (21:45): Δεύτερος ημιτελικός

PGE Arena Γκντανσκ

Το γήπεδο PGE Arena της πόλης του Γκντανσκ είναι χωρητικότητας 41.000 θεατών, με την κατασκευή του να ξεκινά το 2008 και να ολοκληρώνεται στα μέσα του 2011. Πρώτος αγώνας που διεξήχθη στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν της Λέγκια Γκντανσκ (έδρα της ομάδας) με την Κρακόβια, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Τα παιχνίδια:

10 Ιουνίου 2012 (18:00): Ισπανία - Ιταλία (Όμιλος Γ)
14 Ιουνίου 2012 (21:45): Ισπανία - Ιρλανδία (Όμιλος Γ)
18 Ιουνίου 2012 (21:45): Κροατία - Ισπανία (Όμιλος Γ)
22 Ιουνίου 2012 (21:45): Πρώτος Β Ομίλου - Δεύτερος Α Ομίλου

Maślice, Βρότσλαβ

Το Στάδιο Maślice που βρίσκεται στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας είναι χωρητικότητας 42.771 θεατών, με την κατασκευή του να ξεκινά τον Απρίλιο του 2009 και να ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο του 2011. Ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου στο συγκεκριμένο γήπεδο δόθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 2011, ανάμεσα στις ομάδες Σλασκ Βρότσλαβ και Λέχια Γκντανσκ.

Τα παιχνίδια:

8 Ιουνίου 2012 (21:45) Τσεχία - Ρωσία (Όμιλος Α)
12 Ιουνίου 2012 (19:00) Τσεχία - Ελλάδα (Όμιλος Α)
16 Ιουνίου 2012 (21:45) Πολωνία - Τσεχία (Όμιλος Α)

Στάδιο Miejski, Πόζναν

Το Στάδιο Miejski που βρίσκεται στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας είναι χωρητικότητας 43.269 θεατών, ενώ άρχισε να κατασκευάζεται αρχικά στην δεκαετία του 1970. Από τον Αύγουστο του 1980 το χρησιμοποιεί ως έδρα η Λεχ Πόζναν, ενώ από το 2010 φιλοξενούνται στο γήπεδο αυτό και οι αγώνες της Βάρτα Πόζναν. Από το 2003 μέχρι και το 2010 έγινε μια πλήρης ανακαίνιση του γηπέδου, για να πάρει την σημερινή του μορφή, ενώ αυτή την στιγμή είναι το πέμπτο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας.

Τα παιχνίδια:

10 Ιουνίου 2012 (21:45) Ιρλανδία - Κροατία (Όμιλος Γ)
14 Ιουνίου 2012 (19:00) Ιταλία - Κροατία (Όμιλος Γ)
18 Ιουνίου 2012 (21:45) Ιταλία - Ιρλανδία (Όμιλος Γ)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου

Ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα, όχι μόνο της χώρας, αλλά και της Ευρώπης. Για πρώτη φορά το Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου άνοιξε τις πύλες του στις 12 Αυγούστου του 1923. Για τις ανάγκες του Euro 2012 ανακαινίστηκε και πλέον αποτελεί κόσμημα της Ανατολικής Ευρώπης, με την χωρητικότητά του να φτάνει τους 70.050 θεατές και βέβαια αποτελεί και το Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια:

11 Ιουνίου 2012 (21:45) Ουκρανία - Σουηδία (Όμιλος Δ)
15 Ιουνίου 2012 (21:45) Αγγλία - Σουηδία (Όμιλος Δ)
19 Ιουνίου 2012 (21:45) Γαλλία - Σουηδία (Όμιλος Δ)
24 Ιουνίου 2012 (21:45) Πρώτος Δ Ομίλου - Δεύτερος Γ Ομίλου
1 Ιουλίου 2012 (21:45) Μεγάλος τελικός Euro 2012

Ντόνμπας Αρίνα, Ντονέτσκ

Το Ντόνμπας Αρίνα βρίσκεται στην πόλη Ντονέτσκ της Ουκρανίας, με την χωρητικότητα του να φτάνει τους 52.518 θεατές. Ως γνωστόν είναι έδρα της Σαχτάρ Ντονέτσκ, οι πύλες του γηπέδου άνοιξαν για πρώτη φορά στις 29 Αυγούστου του 2009. Βρίσκεται στην βιομηχανική πλευρά της πόλης του Ντονέτσκ και από εκεί φέρει και το όνομά του το συγκεκριμένο γήπεδο.

Τα παιχνίδια:

11 Ιουνίου 2012 (19:00) Γαλλία - Αγγλία (Όμιλος Δ)
15 Ιουνίου 2012 (19:00) Γαλλία - Ουκρανία (Όμιλος Δ)
19 Ιουνίου 2012 (21:45) Αγγλία - Ουκρανία (Όμιλος Δ)
23 Ιουνίου 2012 (21:45) Πρώτος Γ Ομίλου - Δεύτερος Δ Ομίλου
27 Ιουνίου 2012 (21:45) Πρώτος ημιτελικός

Μέταλιστ Στάδιο, Χάρκοβο

Ένα από τα πιο παλιά γήπεδα του Euro 2012 είναι αυτό της Μέταλιστ στην περιοχή του Χάρκοβο της Ουκρανίας. Πρώτη φορά άνοιξε τις πύλες του στις 12 Σεπτεμβρίου του 1926, όμως όπως είναι λογικό για τις ανάγκες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει ανακαινιστεί. Ως έδρα το χρησιμοποιεί η Μέταλιστ Χάρκοβο με τη χωρητικότητα του Σταδίου να φτάνει τις 38.633 θεατές.

Τα παιχνίδια:

9 Ιουνίου 2012 (19:00) Ολλανδία - Δανία (Όμιλος Β)
13 Ιουνίου 2012 (21:45) Ολλανδία - Γερμανία (Όμιλος Β)
17 Ιουνίου 2012 (21:45) Πορτογαλία - Ολλανδία (Όμιλος Β)

Αρένα Λβιβ, Λβιβ

Ένα από τα νέα γήπεδα που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες του Euro 2012. Το νέο γήπεδο της πόλης Λβιβ, όπου αγωνίζεται η Καρπάτι, είναι χωρητικότητας 34.915 θέσεων με την ομάδα της Ουκρανίας να πατάει για πρώτη φορά το χορτάρι του στις 10 Δεκεμβρίου του 2011. Το γήπεδο αυτό άρχισε να κατασκευάζεται στις 20 Νοεμβρίου του 2008 και ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τον Οκτώβριο του 2011.

Τα παιχνίδια:

9 Ιουνίου 2012 (19:00) Γερμανία - Πορτογαλία (Όμιλος Β)
13 Ιουνίου 2012 (21:45) Δανία - Πορτογαλία (Όμιλος Β)
17 Ιουνίου 2012 (21:45) Δανία - Γερμανία (Όμιλος Β)

Πηγή:aek365.com

Category: Spor | Views: 562 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

Εκτός εθνικής επειδή δεν τραγούδησε τον ύμνο (video)

Ο Αντέμ Λιάιτς είχε γίνει ευρύτερα γνωστός τον περασμένο μήνα, όταν έβρισε τον τότε προπονητή της Φιορεντίνα, Ντέλιο Ρόσι, κι ο τελευταίος του επιτέθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Ο 20χρονος Σέρβος μέσος επέστρεψε στο επίκεντρο, για μία ακόμη φορά όχι για αγωνιστικούς λόγους, καθώς εκδιώχθηκε από την εθνική ομάδα της Σερβίας, επειδή στη φιλική αναμέτρηση με την Ισπανία το Σάββατο αρνήθηκε να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο κατά την ανάκρουσή του. 

«Ο κόουτς Σίνισα Μιχαΐλοβιτς συναντήθηκε χθες με τον παίκτη. Αφότου άκουσε ότι δεν τραγούδησε τον ύμνο για προσωπικούς λόγους και πως αυτή η στάση του δεν θα άλλαζε, ο προπονητής τού είπε να φύγει από την ομάδα. Η πόρτα της εθνικής δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Λιάιτς, αλλά θα πρέπει να αλλάξει τη στάση του και να ενημερώσει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για να επιστρέψει», αναφέρει η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας. 

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς χαρακτηρίζεται από έντονα πατριωτικά συναισθήματα (κάποιοι τον κατηγορούν ακόμη και ως εθνικιστή) και δεν ανέχτηκε τη συμπεριφορά του παίκτη της Φιορεντίνα. «Αγωνίζομαι στις εθνικές ομάδες από μικρό παιδί και σέβομαι το εθνόσημο. Όταν όμως δεν σέβονται εμένα, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά», δήλωσε ο παίκτης. 


Πηγή:sport-fm.gr


Category: Spor | Views: 618 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Η δημοφιλής ιστοσελίδα bleacherreport.com, αρχικά ανέλαβε να βαθμολογήσει τους 16 τερματοφύλακες τους οποίους θεωρεί ότι θα είναι βασικοί στις ομάδες τους επιλέγοντας ως τον χειρότερο τον Κώστα Χαλκιά.Και αν κρίνουμε από τα σχόλιά σας στη σελίδα του SPORT 24 στο facebook, οι περισσότεροι συμφωνείτε με αυτή την επιλογή.

Σήμερα η ίδια ιστοσελίδα βαθμολόγησε τις εμφανίσεις των 16 φιναλίστ. Με την Ελλάδα να βρίσκεται και σε αυτή τη λίστα στην τελευταία θέση!

Εδώ βέβαια έχουμε να κάνουμε καθαρά με το θέμα γούστου του κειμενογράφου ο οποίος την χαρακτηρίζει ως "απλή".

Δείτε λοιπόν πώς τις κατατάσσει 

Αναλυτικά η κατάταξη των "16":

1. Ολλανδία

 

2. Πορτογαλία

 

3. Γαλλία

 

4. Αγγλία

 

5. Κροατία

 

6. Σουηδία

Category: Spor | Views: 546 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Τους Παναγιώτη Κονέ και Αλέξανδρο Τζιόλη αποφάσισε να "κόψει" ο Φερνάντο Σάντος από την τελική 23άδα, που θα βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας εν όψει του Euro 2012.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραδώσει στην UEFA τη λίστα με τους 23 εκλεκτούς το μεσημέρι της Τρίτης (29/05, μέχρι τις 12:00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του στους παίκτες το βράδυ της Δευτέρας. Από τους δύο που "κόπηκαν", ο Παναγιώτης Κονέ ήταν ο πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει, μετά την αποβολή του στο φιλικό με τη Σλοβενία , όταν χτύπησε έναν αντίπαλο.

Ο Τζιόλης κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ παράλληλα στη θέση του αμυντικού χαφ ο Πορτογάλος έχει αρκετές ακόμα επιλογές, πέραν του μέσου της Μονακό.

Οι 23 διεθνείς, που αποτελούν την αποστολή για το Euro 2012:

Tερματοφύλακες: Αλέξανδρος Τζόρβας (Παλέρμο), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Σηφάκης (Άρης)

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (Μονακό)

Μέσοι: Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν)

Επιθετικοί: Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φάνης Γκέκας (Σάμσουνσπορ), Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος)

Πηγή:sport24.gr

Category: Spor | Views: 566 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Μία τόπλες γυναίκα, μέλος της φεμινιστικής ομάδας "Femen", έκανε άνω-κάτω τους Ουκρανούς καθώς άρπαξε και επιχείρησε να προκαλέσει φθορές στο τρόπαιο του Euro 2012 !


Topless FEMEN activist attacks the Euro trophy από texniti

Το βαρύτιμο τρόπαιο αποτελεί έκθεμα εδώ και μερικές ημέρες στην κεντρική πλατεία του Κιέβου (Πλατεία Ανεξαρτησίας) προκειμένου να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα του μικροί και μεγάλοι φίλοι της "στρογγυλής Θεάς".

Ταυτόχρονα όμως φαίνεται πως αποτελεί στόχο και για τη "Femen", τη φεμινιστική ομάδα η οποία αντιτίθεται στη συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από πλευράς Ουκρανίας, υποστηρίζοντας ότι θα συμβάλει στην κατακόρυφη αύξηση της πορνείας στον έναν περίπου μήνα που θα φιλοξενηθούν αγώνες.

Το ότι το τρόπαιο έχει μπει στο... μάτι της οργάνωσης φάνηκε μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το Σάββατου, όταν 23χρονη Γιούλια Κοβπάτσικ, μέλος της οργάνωσης, επιχείρησε να κάνει ζημιά στο τρόπαιο.

 

Αφού πρώτα πλησίασε σιγά σιγά στο βάθρο, στη συνέχεια κατέβασε ξαφνικά το μπλουζάκι της για να αποκαλυφθεί το μήνυμα "Fuck Euro 2012" που ήταν γραμμένο με μπογιά στο σώμα της, ενώ έκανε κίνηση να προκαλέσει φθορά στο τρόπαιο.

Η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας ήταν ακαριαία καθώς έπεσαν πάνω στην κοπέλα για να την σταματήσουν, με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2012 να μην γλιτώνει πάντως την... πτώση.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας σκέπασαν πρώτα τη γυναίκα με ένα σεντόνι πριν την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα ενώ ακολούθως αποκλείστηκε η εξέδρα επίδειξης του Κυπέλλου.

 

... Read more »

Category: Spor | Views: 576 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτ, που στηρίζει την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος εν όψει του Euro 2012. Μπείτε στο διαγωνισμό και δείτε τη φωτογραφία σας στη φανέλα της ελληνικής ομάδας. (video) 
Category: Spor | Views: 688 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

ΕΝΑΡΞΗ EURO (8/7-1/8/2012)

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος


8 Ιουνίου (1η αγωνιστική)

Πολωνία – Ελλάδα (Βαρσοβία-19:00)

Ρωσία - Τσεχία (Βρότσλαβ-21:45)

12 Ιουνίου (2η αγωνιστική)

Ελλάδα – Τσεχία (Βρότσλαβ-19:00)

Πολωνία - Ρωσία (Βαρσοβία-21:45)

16 Ιουνίου (3η αγωνιστική)

Ελλάδα - Ρωσία (Βαρσοβία-21:45)

Τσεχία - Πολωνία (Βρότσλαβ-21:45)


... Read more »

Category: Spor | Views: 1001 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz