Wednesday, 2024-04-24, 2:45 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 22 » «Σουβλάκι Σβάινι, χωρίς έλεος και... kalinixda»!
12:54 PM
«Σουβλάκι Σβάινι, χωρίς έλεος και... kalinixda»!


Οι Γερμανοί λίγο πριν τον προημιτελικό με την Ελλάδα, γράφουν για «χωρίς έλεος», κόλαση και το συρτάκι του Λεβ. 


Φαίνεται πως οι Γερμανοί περίμεναν πως και πως την σημερινή ημέρα που είναι ο αγώνας για τους «8» του Euro μεταξύ των πάντσερ και της Ελλάδας για να... ξεσαλώσουν. Οσα διαβάζατε από την Bild τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δείτε σήμερα από τον γερμανικόΤύπο. Πάντως, υπάρχουν και εξαιρέσεις... που είναι όμως μόνο μία.

Η γερμανική εφημερίδα που κυκλοφόρησε σήμερα με... εμετικούς χαρακτηρισμούς για τηνΕλλάδα, αλλά και με υπερβολική δόση ειρωνείας και... μετριοφροσύνης είναι η «HamburgerMorgenpost».

Η εφημερίδα του Αμβούργου έχει στο πρωτοσέλιδο της τονΓιόακιμ Λεβ γράφοντας στα αγγλικά: «Highway to Hell-as», δηλαδή ««Γιόγκι, στείλε τους Έλληνες στο δρόμο για την κόλαση», "παίζοντας"  με το hell που σημαίνει αγγλικά και το hellas!


«Keine Gnade»

Ομως αυτό δεν είναι τίποτα με αυτά που γράφει η «HamburgerMorgenpost» στις μέσα σελίδες της. Στην πρώτη σελίδα των αθλητικών υπάρχει φωτογραφία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να φαίνεται σαν να παρακαλάει τον Θεό και οι Γερμανοί έχουν τίτλο: «Keine Gnade», που σημαίνει: «Χωρίς έλεος» και συνεχίζουν: «Οι Θεοί ήταν συχνά με την πλευρά των Ελλήνων αλλά σήμερα στα προημιτελικά εναντίον της Ελλάδος δεν σώζονται ούτε από αυτούς»!


Το έντυπο του Αμβούργου δεν σταματάει εκεί αφού στο ρεπορτάζ για τον σημερινό αγώνα των «8» του Euro έχει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ΓερμανίαςΓιοακίμ Λεβ να πανηγυρίζει με τρεις διαφορετικούς τρόπους (σ.σ. σαν να χορεύει) και υπάρχει φωτομοντάζ που βρίσκεται κοντά στον ελληνικό πάγκο. Ο τίτλος του κειμένου είναι: «Σήμερα Γιόγκι χόρεψε τους συρτάκι» και συνεχίζει στο κείμενο με πολλά πικρόχολα σχόλια: «Τρία, δύο, ένα κανένα. Μερικά βήματα λείπουν αγόρια μας από τον ευρωπαϊκό τίτλο. Σήμερα είναι το πρώτο. Ο προημιτελικός με την Ελλάδαστο δρόμο για τον τελικό του Κιέβου. Δύο διαφορετικές ομάδες. Το φαβορί της διοργάνωσης, κόντρα στην μεγαλύτερη ομάδα έκπληξη του κόσμου. Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης με το νούμερο 15. Θέλουμε να δούμε τον Λεβ να χορεύει συρτάκι», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Πάντως, το... ρεσιτάλ κομπλεξισμού των Γερμανών ολοκληρώνεται με το... σαλόνι της εφημερίδας (σ.σ. οι μεσαίες σελίδες) όπου ρίχνουν όλα τους τα βέλη. Εκεί υπάρχουν οι ατάκες:

«Ποτέ ξανά Ελληνες»

«Οι Ελληνες φορούν κουκουβάγιες στην Αθήνα»

«Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων»

«Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε»

«Τζατζίκι-Leaks» (κατά το Wiki-Leaks»)

«Η οικονομική κρίση έχει νέο πρόσωπο (δείχνοντας την αγριόφατσα της Μέρκελ

«Η χαρά τους ενός για τον άλλον»

«Ακόμα τρέχει;» (με φωτογραφία Καραγκούνη)

«Σουβλάκι Σβάινι»

«Τώρα είστε το θύμα»

«Kalinixda»



«Τέσσερις προσπαθούν να σκοράρουν απέναντι σε έναν τοίχο»

Η «Hamburger Morgenpost» δεν είναι η μοναδική γερμανική εφημερίδα που ασχολείται με το σημερινό ματς και δεν είναι αθλητική. Ο λόγος για την «Rheinische post», η οποία έχει ένα σκίτσο με τους ΟζίλΜίλερΠοντόλσκι και Γκόμες να προσπαθούν να σκοράρουν μπροστά από ένα γαλανόλευκο τείχος με τον τίτλο να αναφέρει: «Τέσσερις προσπαθούν να σκοράρουν απέναντι σε έναν τοίχο».

Στις μέσα σελίδες της εφημερίδας υπάρχει μια φωτογραφία του Γιώργου Καραγκούνη να πανηγυρίζει με Ελληνες στην εξέδρα και ο τίτλος του εντύπου γράφει: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η ελπίδα» και στη συνέχεια αναφέρει: «Η Ελλάδα υποφέρει από την οικονομική κρίση και οι Ελληνες υποφέρουν στην Γερμανία από τους ανθρώπους που τους συμπεριφέρονται άσχημα. Οι εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι οι μοναδικές που τους δίνουν χαμόγελο», ενώ υπάρχει και συνέντευξη ενός Έλληνα(Νίκος Νικολαϊδης) που έχει καφετέρια στο Ντίσελντορφ και μιλάει για την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ και την Θύρα 4.


 


«Μπύρα εναντίον ούζου»

Οσον αφορά την «Chemnitzer morgenpost» είναι λίγο πιο... λάιτ έχοντας στο εξώφυλλο: «Μπύρα εναντίον ούζου», ενώ μέσα αναφέρει«Δεν υπάρχει λόγος για το ποιος θα προκριθεί. ΟιΕλληνες δεν σώζονται σήμερα. Η γερμανική εθνική ομάδα έχει καταστρώσει τα πλάνα της για τα ημιτελικά με τα μάτια τηςΑνγκελα Μέρκελ να είναι στο Γκντασκ, για την έξοδο τηςΕλλάδας από την EURO-ζώνη (σ.σ. κάνοντας λογοπαίγνιο)»!



«Μα είναι μόνο ένα παιχνίδι»!

Η μόνη γερμανική εφημερίδα που αποτελεί εξαίρεση είναι η «Der Taggesspiegel» που έχει πρωτοσέλιδο μια μπάλα ποδοσφαίρου στο χορτάρι και ο τίτλος της είναι: «Μα είναι μόνο ένα παιχνίδι»!


Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 685 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz