Wednesday, 2024-04-24, 8:10 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 31 » ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗN ΕΠΟ;
1:51 PM
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗN ΕΠΟ;

Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που εκτός απροόπτου θα πάρει την αδειοδότηση, η εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης δείχνει να είναι αρνητική για όλες τις υπόλοιπες ομάδες που εξετάστηκαν από την δευτεροβάθμια επιτροπή.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης αναμένεται να εκδώσει τις τελικές τις αποφάσεις την Πέμπτη και σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό – εκτός απροόπτου – και ίσως την Κέρκυρα, οι υπόλοιπες ομάδες δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την αδειοδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Άρη, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο, για τους οποίους οι πιο αισιόδοξοι βλέπουν τις περιπτώσεις τους στο 50-50. Όσο για τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ, παρά την συγκρατημένη αισιοδοξία των στελεχών τους, από την ΕΠΟ ισχυρίζονται πως θεωρείται σχεδόν απίθανο να αδειοδοτηθούν, αφού στους φακέλους τους υπάρχουν «αξεπέραστα προβλήματα».

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, εισηγήθηκε αρνητικά και για τις επτά περιπτώσεις! Ωστόσο, στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, το θετικό είναι πως προσκομίστηκαν στοιχεία και βρέθηκαν χρήματα έστω και την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να καλύπτονται κάποιες υποχρεώσεις. Το αρνητικό είναι ότι ο διευθυντής αδειοδότησης θεωρεί πως η προσκόμιση των στοιχείων ήταν εκπρόθεσμη και το πλάνο για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ δεν τον έπεισε.

Πηγή:gazzeta.gr

Category: football | Views: 575 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz