Friday, 2024-03-29, 12:16 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 14 » ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 1-1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!
9:21 PM
ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 1-1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!
Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ιταλία και Κροατία στο Πόζναν. Καλύτερη η "σκουάντρα ατζούρα" στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με τον Πίρλο (39'), απάντησε η "χρβάτσκα" στην επανάληψη με τον Μάντζουκιτς (72') που έφτασε τα 3 γκολ στη διοργάνωση.

 


Η παράδοση που θέλει την Ιταλία να μην νικάει την Κροατία εδώ και ...70 χρόνια συνεχίστηκε και στο Πόζναν, σε έναν αγώνα που το τελικό 1-1 αδικεί την "σκουάντρα ατζούρα" που ήταν πολύ καλύτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί όπου ο Πίρλο έδωσε σώου, σκοράροντας και το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο 39' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο η Ιταλία πήγε στα αποδυτήρια μόνο με 1-0, καθώς οι παίκτες της είτε ήταν άστοχοι είτε έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Πλετίκοσα. Και το πλήρωσαν στην επανάληψη.
"Θύτης" των Ατζούρι ο Μάντζουκιτς που εκμεταλλεύτηκε την μοναδική αδράνεια στην άμυνά τους και "εκτέλεσε" τον Μπουφόν στο 72' σε ένα δεύτερο ημίχρονο χωρίς ρυθμό και χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Πλέον μετά την ισοπαλία, η Ιταλία παραμένει δύο βαθμούς πίσω από τους Κροάτες οι οποίοι και οπισθοχώρησαν στα τελευταία λεπτά για να κρατήσουν τον πόντο. Η ομάδα του Πραντέλι έφτασε τους 2 πόντους, με αυτή του Μπίλιτς να ανεβαίνει στους 4.
Και όπως αναφέραμε, η Ιταλία έμεινε χωρίς νίκη κόντρα στους Κροάτες από το 1942! Μετά από εκείνο το 4-0 στη Γένοβα, στα επόμενα 6 ματς έχουμε 3 ισοπαλίες και 3 νίκες της "χρβάτσκα". Τα στοιχεία του ματς


Γήπεδο: "Municipal Stadium", Πόζναν
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Ντε Ρόσι, Κιελίνι, Μάτζο, Μαρκίζιο, Πίρλο, Τιάγκο Μότα (Μοντολίβο 63'), Τζακερίνι, Κασάνο (Τζοβίνκο 83'), Μπαλοτέλι (Ντι Νατάλε 70').

Κροατία (Σλάβεν Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς, Βουκόγεβιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς (Πράνιτς 68'), Μάντζουκιτς (Κράνιτσαρ 90+4'), Γέλαβιτς (Εντουάρντο 83').

Σκόρερ: Πίρλο 39' - Μάντζουκιτς 72'
Κίτρινες: Τιάγκο Μότα 56', Μοντολίβο 80' - Σίλντενφελντ 86'

Πηγή:sport24.gr
Category: Spor | Views: 495 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz