Friday, 2024-04-26, 1:12 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 17 » Η αφιέρωση του Καραγκούνη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο Και δηλώσεις και Φωτο!
0:56 AM
Η αφιέρωση του Καραγκούνη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο Και δηλώσεις και Φωτο!

Διαβάστε για την αφιέρωση του Γιώργου Καραγκούνη και των υπόλοιπων διεθνών προς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, μετά το 1-0.


 Δείτε φωτογραφίες...

Το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την Ρωσία πανηγυρίστηκε έξαλλα, όμως κανείς δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο, Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο διεθνής αμυντικός που υπέστη ρήξη χιαστού στο πρώτο ματς κόντρα στην Πολωνία, δεν είναι πλέον μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, όμως οι συμπαίκτες του παλεύουν και γι' αυτόν.

Το είχαν δηλώσει μάλιστα πως θα παίζουν και για χάρη του Αβραάμ, ενώ το απέδειξαν στο τελευταίο και κρίσιμο ματς του ομίλου απέναντι στους Ρώσους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και εκεί μαζί με τους συμπαίκτες του, πήραν μια φανέλα του Αβραάμ Παπαδόπουλου την οποία φιλούσαν και την έδειχναν.



 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


Σε πελάγη ευτυχία έπλεε ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την πρόκριση της Εθνικής στους "8" του Euro με τον Έλληνα τερματοφύλακα να ζητάει σεβασμό από τους διαιτητές.


"Ζωντανοί και ευτυχισμένοι"

«Είχαμε λίγες ελπίδες και όμως τα καταφέραμε. Είμαστε ζωντανοί και ευτυχισμένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την πρόκρισή μας. Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον Γιώργο που έφτασε τις 120 συμμετοχές.

Ζητάμε λίγο σεβασμό από τους διαιτητές. Εμείς κάναμε μία επιλογή και βρήκαμε την λύση. Η Κυριακή θα είναι δύσκολη μέρα για την Ελλάδα. Εύχομαι να βρεθεί λύση για την ομάδα μας».


Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μετά την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του Euro, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους τους διεθνείς για την μεγάλη επιτυχία τους.

"Μεγάλη υπόθεση, πολλά συγχαρητήρια"

"Είμαστε όλοι περήφανοι για την μεγάλη επιτυχία που πετύχαμε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, είναι απερίγραπτο αυτό που κατάφεραν. Χαμός τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια, αξίζουν πολλά μπράβο όλα τα παιδιά στην ομάδα".

"Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έπαιξαν ψυχωμένα και το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στην 120η συμμετοχή του, μας έκανε όλους πανευτυχείς. Μεγάλη υπόθεση αυτό που πετύχαμε και πλέον τα παιδιά θα ξεκουραστούν και θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο μας. Και στις χαρές και στις λύπες θα είμαστε μαζί και σίγουρα δικαιούμασταν τη συμμετοχή μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης", είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.


Ο Γιώργος Τζαβέλλας ρωτήθηκε για τους ήχους από μπουζούκια που ακούγονταν από τα αποδυτήρια, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Ρωσία.

"Μπουζούκια στις 2 του μήνα"!

Η απάντησή του δεν αφήνει περιθώρια για πολλές... παρανοήσεις, αφού... «τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Μπουζούκια όταν επιστρέψουμε στις 2 του μήνα».

Ο Τζαβέλλας έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο που... «αν και δεν τον ικανοποιήσαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια μας βοήθησε και παίξαμε και γι αυτούς», ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και τις αιχμές του, λέγοντας:

«Πετύχαμε κάτι ακατόρθωτο, κάτι πολύ μεγάλο και τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να καταλάβουμε τις δυνατότητές μας και να τις αποδείξουμε. Πρέπει, όμως, να βοηθήσουν και οι... γύρω γιατί δεν γίνεται με το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα να είμαστε κακή ομάδα».

Από εδώ και πέρα, το πρόγραμμα προβλέπει προημιτελικό την ερχόμενη Παρασκευή στο Γκντανσκ με αντίπαλο, πιθανότατα, την Γερμανία, την οποία γνωρίζει καλά ο Τζαβέλλας, λόγω της παρουσίας του στην Μπουντεσλίγκα.

«Χαίρομαι που θα παίξουμε με την Γερμανία», σχολίασε ο διεθνής μεσοαμυντικός που συνέχισε τονίζοντας ότι... «πρόκειται για έναν μεγάλο αντίπαλο όταν παίζουμε με μεγάλους δεν μας φοβάμαι. Είμαστε πάντα καλύτεροι, όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες».


Στον Αβραάμ Παπαδόπουλο αφιέρωσε και ο Γρηγόρης Μάκος την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του Euro.

"Μίλησε ο εγωισμός των Ελλήνων!"

«Κάναμε κάτι πολύ μεγάλο και σίγουρα μίλησε η ψυχή του Έλληνα και ο εγωισμός που έχουμε μέσα μας. Είναι μια τεράστια στιγμή για εμάς και όλους τους Έλληνες που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Σαν Έλληνες μας χαρακτηρίζει ο εγωισμός και το δείξαμε σήμερα. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Στο επόμενο ματς θα μπούμε να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο στα μάτια. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Σήμερα παίξαμε και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Θα τον θέλαμε να είναι δίπλα μας σήμερα όμως δεν είναι εδώ. Του αφιερώνουμε τη νίκη», δήλωσε ο Μάκος.


Και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τα είχε με την απίστευτη και άδικη κριτική που δέχθηκε η Εθνική ομάδα τονίζοντας πως όλοι έδωσαν απαντήσεις.

"Να δω τώρα τι θα πούνε"

Αρχικά ο μικρός ανέφερε: «Ακόμα είναι νωρίς να το συνειδητοποιήσουμε. Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση και κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Ρωσία. Τώρα κατεβάζουμε τους τόνους και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την κριτική που τους είχε ασκηθεί: «Δώσαμε απαντήσεις σε κάποιους που μας έριξαν πολύ λάσπη κάτι που σίγουρα δεν μας άξιζε. Καταφέραμε και δώσαμε απαντήσδις σε όσα γράφτηκαν σε site και εφημερίδες από ανθρώπους που έδειξαν πως δεν αγαπάνε την Εθνική. Να δούμε τώρα τι θα πούνε».


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αφιέρωσε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο την πρόκριση της εθνικής στα προημιτελικά του Euro, ενώ ανέδειξε την ενότητα της ομάδας.

"Για τον Αβραάμ"

«Είναι πολύ σημαντικό που η Ελλάδα παραμένει στο Euro και συνεχίζει στη διοργάνωση. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Αβραάμ (σ.σ. Παπαδόπουλο), τον μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης. Ευχόμαστε να είναι πάλι κοντά μας σύντομα, θέλαμε να ζει τις στιγμές που ζούμε εμείς τώρα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος, συνεχίζουμε και προχωράμε. Η ομάδα ήταν πάντα ενωμένη παρά τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, που δεν είναι σωστά. Είναι ενωμένη, έδειξε χαρακτήρα και προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Θα πάμε πάρα πολύ καλά και ακόμα πιο μακριά».

Τέλος, για τον προημιτελικό, που «λογικά» - αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη - θα είναι απέναντι στη Γερμανία, σχολίασε:«Είναι ένα ματς που διαρκεί 90 λεπτά. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας ξέρουμε τις δυνατότητές μας και ό,τι καταφέρουμε, καταφέρουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πανηγυρισμούς της επίτευξης του γκολ, ο Γιώργος Καραγκούνης πήγε στον πάγκο και πήρε μια φανέλα του Αβραάμ Παπαδόπουλου με το Νο 8, την οποία του έδωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και τη σήκωσε ψηλά, αφιερώνοντας τον γκολ στον μεγάλο άτυχο.

Category: Spor | Views: 804 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz