Friday, 2024-04-19, 5:34 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 17 » Εθνι-Κάρα κι ας μην σας αρέσει!
0:32 AM
Εθνι-Κάρα κι ας μην σας αρέσει!

Στους "8" του Euro η Εθνική με γκολάρα Καραγκούνη. Αντέξαμε και τον Έρικσον, που δεν έδωσε πέναλτι στον Κάρα και χάρισε κόκκινη στον Ζιρκόφ. Δοκάρι ο Τζαβέλλας. Πιθανότατα με Γερμανία στα προημιτελικά (22/6).


Εθνι-Κάρα κι ας μην σας αρέσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

εν είμαστε σούπερ ομάδα κι ούτε θα γίνουμε στους "8", αλλά ναι, με την καρδιά και το πάθος που παίξαμε σήμερα, έπρεπε να περάσουμε ρε γαμώτο! Η γκολάρα του Κάρα στις 120 συμμετοχές του, το δοκάρι του Τζαβέλλα, το πέναλτι που δεν έδωσε στον αρχηγό, η αμυντική αυταπάρνηση του Κούλη και του "Πάπα", ο συγκλονιστικός "Σάλπι", ο ουσιαστικός Σαμαράς, για όλους αυτούς, με αυτούς!! ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ 1-0!!

Καρα-γκολάρα!!!

Παρότι περάσαμε έναν...ψιλοπανικό στην άμυνα, γενικά μπήκαμε καλά και στο 6` πεταχτήκαμε από τις θέσεις μας στο γύρισμα του "Κατσούρ", αλλά ο Μαλαφέεφ έδιωξε! Οι Ρώσοι πάντως απάντησαν δις, στο 10` με την προβολή του Αρσάβιν και στο 13` με τον Κερζάκοφ...

Η κόντρα του Ζιρκόφ στο 16` μας κοψοχόλιασε, με τον "Κατσούρ" να κόβει, αλλά η Ρωσία μετά το 5` είχε πάρει καθαρά τα ηνία και με όπλο την ταχύτητα της στα άκρα, πότε με Αρσάβιν, πότε με Τζαγκόεφ, δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

Mπάλα δεν παίρναμε ούτε με... αίτηση, με την κατοχή παραδόξως να είναι σχετικά μοιρασμένη (48%-52%, υπέρ Ρώσων) στο πρώτο μισό. Παρά τα κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα, το κέντρο είχε χαθεί κατά κράτος και πάλι... Και στην επίθεση τα επίσης γνωστά, γιόμες στον Γκέκα...

Εκεί που περιμέναμε το ημίχρονο με... λύτρωση, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο "Κάρα" δέχτηκε το δώρο των Ρώσων μπήκε από δεξιά και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!

Με πούλμαν, κρέμασμα από τα δοκάρια (και δοκάρι!), ό,τι θες!

Ο Αντβοκατ έβαλε Παβλιουτσένκο αντί του Κερζάκοφ και φυσικά η Ρωσία πίεζε, αν και φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά, με την Ελλάδα να παίζει 8-2-0, με τους Σαμαρά-Γκέκα να παίζουν λίγο μπροστά από τη σέντρα, ο ένας να κρατάει λίγο μπάλα και ο άλλος μπας και πάρει καμιά κόντρα!

Στο 59` ο Ανιούκοφ έδιωξε σωτήρια προ του Γκέκα που ήταν έτοιμος για το 2-0 από την προσπάθεια του "Τόρο"! Στο 61` ο Χολέμπας πήγε αριστερά στη θέση του Γκέκα, ενώ λίγο μετά ο Μάκος μπήκε αντί του Εθνικ-Κάρα!! Με την είσοδο αυτών των δύο θέλαμε να δέσουμε πίσω, με τους Ρώσους να φαίνονται πολύ νευρικοί! Το ωραίο ήταν πάντως οτι αντί στο 60` να δοθεί πέναλτι στον "Κάρα", δόθηκε κίτρινη για θέατρο!! Ποτέ όμως!

Τώρα τι να λέμε; Από τα νεύρα τους οι Ρώσοι βάραγαν στο ψαχνό και στο 71` σε ένα τέτοιο φάουλ ο Τζαβέλλας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!! Ο Αντβοκατ πέρασε και τον Πογκρέμπνιακ, καθώς η Τσεχία νικούσε και οι Ρώσοι πήγαιναν σπίτια τους!

Και τρίτο φορ (Ισμαϊλοφ) έβαλε η Ρωσία, αλλά είχε νεύρα και όχι καθαρό μυαλό, παρά την ευκαιρία του Τζαγκόεφ στο 84`! Τα λεπτά μοιάζαν αιώνες, οι καθυστερήσεις 4 λεπτά και ΤΕΛΟΣ!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΟΥΣ 8!!!

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 598 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz