Thursday, 2024-03-28, 10:57 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 1 » ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
2:20 PM
ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η επιπόλαιη Εθνική 1-0 την Αρμενία στο τελευταίο φιλικό πριν το Euro. Έχασαν δύο πέναλτι Σαμαράς, Κατσουράνης(!), έχασαν ευκαιρίες οι Αρμένιοι.

Ο Κυριάκος δεν ...ψηλαρμένιζε! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Με 4-3-3 και πρεμιέρα βασικού ο Φορτούνης


Στο τελευταίο τεστ της Εθνικής πριν την πρεμιέρα στο Euro κόντρα στην Πολωνία, ο Φερνάντο Σάντος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις, ξεκινώντας τους 11 που είχε δείξει στις προπονήσεις. Φυσικά και δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-3-3, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον 19χρονο Κώστα Φορτούνη να αρχίσει βασικός, την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα και τρίτη συνολικά.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Τους Χολέμπας (αριστερά), Παπασταθόπουλο (δεξιά) ακραίους μπακ και τους Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στον χώρο της μεσαία γραμμής η τριάδα ήταν οι Κατσουράνης και Μανιάτης που είχαν περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς και λίγο πιο μπροστά ο Καραγκούνης. Τέλος στην επίθεση οι Φορτούνης ξεκίνησε αριστερά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Γκέκας στο κέντρο.

Καλύτερη στο πρώτο μέρος, πέτυχε γκολ και δεν κινδύνεψε

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χωρίς να πούμε πως έπαιξε και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος. Βγήκε μπροστά, έκανε φάσεις, ενώ πίσω δεν κινδύνεψε. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως το μεγάλο... όπλο αυτής ομάδας είναι η άμυνα και σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δούλεψε καλά. Και επιθετικά όμως ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρξαν καλές στιγμές χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πιο ψηλά από όλους και 1-0

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο στο 24' έφτανε μια στημένη φάση για να ανοίξουμε το σκορ. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο έλεγχος ήταν και πάλι στην Εθνική, που όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο δεύτερο γκολ.

Οι αλλαγές, άλλαξαν το παιχνίδι

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, καθώς ο Φερνάντο Σάντος πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Αρμένιους να βγουν μπροστά και να παλέψουν για το γκολ. Αρχικά οι Σαμαράς και Φωτάκης μπήκαν στις θέσεις των Φορτούνη και Καραγκούνη αντίστοιχα, ενώ στο 60' οι Τζαβέλλας, Φετφατζίδης και Μάκος πέρασαν αντί των Χολέμπας, Γκέκα και Παπασταθόπουλο.

Στον ενδιάμεσο των αλλαγών και συγκεκριμένα στο 48' η Αρμενία έφτασε μια ανάσα από το 1-1, αλλά ο Σηφάκης έδιωξε με πολύ ωραία προσπάθεια το σουτ του Μάρκος. Οι Αρμένιοι συνέχισαν την πίεση, χωρίς όμως να φτάσουν τόσο κοντά στην ισοφάριση, όσο στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Έχασε πέναλτι ο Σαμαράς

Εκεί που η Αρμενία πίεζε, η Εθνική μέσα σε πέντε λεπτά έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες να δώσει τέλος στο ματς. Αρχικά στο 71' κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Σαμαρά. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε πολύ άσχημα ο επιθετικός της Σέλτικ, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης αδράνησε δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε χάνοντας και αυτός πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το δώρο...

Πριν το τέλος όμως είχαμε και μία άλλη ευκαιρία που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Στο 86' ο Φετφατζίδης κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κατσουράνης αναγκάζοντας τον Μπεραζούσκι να διώξει και πάλι.

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 540 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz