Wednesday, 2024-04-24, 4:59 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 9 » ΔΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
9:19 PM
ΔΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Euro 2012 είναι γεγονός, με την Δανία να την πραγματοποιεί επικρατώντας με 1-0 της Ολλανδίας. Σκόρερ ο Κρον-Ντέλι που έβαλε "φωτιά" στον όμιλο του θανάτου...


Η Δανία νίκησε με 1-0 την Ολλανδία στην πρεμιέρα του B' ομίλου, πραγματοποιώντας την πρώτη μεγάλη έκπληξη του Euro 2012.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μίκαελ Κρον-Ντέλι, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο 24', με αριστερό πλασέ και την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα να περνά κάτω από τα πόδια του Στεκέλενμπουργκ.

Οι "Oranje" ξεκίνησαν έχοντας την κατοχή και έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό, αλλά αφού δέχτηκαν το γκολ ποτέ δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς στα χέρια τους.

Η Δανία έκανε καλή εμφάνιση και δίκαια πήρε τους 3 βαθμούς, βάζοντας φωτιά στον όμιλο του... θανάτου, καθώς θυμίζουμε πως Γερμανία και Πορτογαλία είναι οι άλλες δύο ομάδες του B' ομίλου.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, καθώς ήταν εκτός παιχνιδιού, δεν πατούσε καλά και οι τελικές του προσπάθειες ήταν απλά κακές.

Είχαν 28 τελικές προσπάθειες οι Ολλανδοί με 8 να πηγαίνουν στην εστία, ενώ 8 είχαν τελικές είχαν οι Δανοί, αλλά και οι 8 ήταν εντός εστίας (και η 1 γκολ).


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ (84' Κάιτ), Χάιτινχα, Φλααρ, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Νάιτζελ ντε Γιονγκ (71' Φαν ντερ Φάαρτ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Αφελάι (71' Χούντελααρ), Φαν Πέρσι.

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιέρ, Άγκερ, Σίμον Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ, Έρικσεν (74' Σόνε), Ρόμενταλ (83' Μίκελσεν), Κρον-Ντέλι, Μπέντνερ.

Σκόρερ: 24' Κρον-Ντέλι

*κίτρινες κάρτες: 67' Φαν Μπόμελ / 78' Σίμον Πόουλσεν, 81' Κβιστ

**κόκκινες κάρτες: -

Category: Spor | Views: 582 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz