Saturday, 2024-04-20, 8:46 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 9 » ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!
9:56 PM
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!
Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 10-7 του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ. Την Παρασκευή (11/5, 16.45) ο δεύτερος αγώνας στο ΟΑΚΑ.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 10-7 


Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για ένα ημίχρονο, η Βουλιαγμένη όμως επέβαλε τον ρυθμό της στην επανάληψη και με 10-7 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.
Πραματικό ντέρμπι στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά και τους «πράσινους» να διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση, παρά το μειονέκτημα της έδρας.
Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, η Βουλιαγμένη θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς, διαφορετικά θα διεξαχθεί και τρίτος αγώνας και πάλι στον Λαιμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 1-1, 4-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 2, Κατσαούνης, Γούνας 2, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 2, Λουιζίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Αβ., Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Παπαδημητρακόπουλος.


Ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε, κατάφερε όμως να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας, με τον Δελακά να λυτρώνει τους ερυθρόλευκους στο φινάλε στο τελικό 7-6 επί της Χίου.

ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ- ΧΙΟΣ 7-6

Στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών στην Α1 πόλο των ανδρών, ο Ολυμπιακός κατάφερε, έστω και δύσκολα, να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να σημειώσει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται ώστε να δώσει το παρών στη σειρά των τελικών και να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (11/5) αυτή τη φορά στη Χίο. Αν χρειαστεί και τρίτο ματς, αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/5) στον Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 1-3, 3-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης 2, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 2, Δερβίσης, Μπλάνης 1, Κόλιανιν, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Κατρουτζανάκης, Σχίζας, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας.

ΧΙΟΣ (Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης, Μιωτέρης, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου, Ντόσκας 2, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ. 1, Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι. 1, Μισεντζής, Βοργιάς, Βιτέλας.

Category: polo | Views: 689 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/3
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz