Friday, 2024-04-19, 4:26 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 20 » ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η FORCE INDIA ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ
4:24 PM
ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η FORCE INDIA ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Βόμβες μολότοφ εξερράγησαν κοντά σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις μηχανικοί της Force India. Σε δύσκολη θέση οι οδηγοί. Απαγορευτικό σε δημοσιογράφους του AP.

Aναγκάστηκαν να σταματήσουν στον αυτοκινητόδρομο, καθώς μπροστά στα μάτια τους βρίσκονταν σε εξέλιξη συγκρούσεις των αστυνομικών με διαδηλωτές. Έγινε και ρίψη βομβων μολότοφ, δίχως όμως να κινδυνεύσει η υγεία τους. Ακούγοντας τα... νέα ένα μέλος της Force India, εγκατέλειψε το Μπαχρέιν. Όταν ρωτήθηκε ο οδηγός της ινδικής ομάδας, Nίκο Χούλκενμπεργκ καταδίκασε το γεγονός και πρόσθεσε πως "βρισκόμαστε στο Μπαχρέιν για ένα αθλητικό γεγονός, τίποτα άλλο".

Οι οδηγοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού καλούνται να απαντήσουν για το αν θεωρούν σωστό να αγωνιστούν στο Μπαχρέιν κι ενώ μαίνεται ο κοινωνικός αναβρασμός δίπλα τους. Τέλος, δύο δημοσιογράφοι του Associated Press δεν θα καλύψουν τον αγώνα. Παρουσιάστηκαν προβλήματα με τη βίζα τους. Η βάση τους βρίσκεται στο Ντουμπάι, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο και άλλοι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε επιχειρήσεις Τύπου στον Περσικό Κόλπο δεν μπορούν να εισέλθουν στο Μπαχρέιν.

Η Force India δεν συμμετείχε τελικά στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Οι άνθρωποι της δεν ήθελαν να ρισκάρουν την ασφάλεια των υπαλλήλων της ομάδας. Ο Μπέρνι Έκλεστοουν πάλι πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους και φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα που υπάρχει στο Μπαχρέιν ή τουλάχιστον δεν θέλει να το παραδεχθεί δημόσια. Μετά το περιστατικό με τους μηχανικούς της Force India, η Sauber επιβεβαίωσε πως ορισμένα μέλη της έγιναν μάρτυρες επεισοδίων με κουκουλοφόρους το βράδυ της Πέμπτης κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά στο Μπαχρέιν.

Ο Έκλεστοουν που επισκέφθηκε τα πιτ της Force India νωρίτερα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως "δεν μπορώ να ακυρώσω τον αγώνα. (Ό,τι γίνεται στο Μπαχρέιν) δεν έχει να κάνει με εμάς, με τον αγώνα. Βρισκόμαστε εδώ, έχουμε ένα συμβόλαιο και είμαστε εδώ. Η ομοσπονδία της χώρας μπορεί να ζητήσει από τη FIA να ακυρώσει τον αγώνα".

Πρόσθεσε πως δεν καταλαβαίνει την αντίδραση των ανθρώπων της Force India και αποκάλυψε πως προσφέρθηκε να συνοδεύσει την ομάδα κατά την αποχώρηση της από την πίστα το βράδυ. "Ρώτησαν και τους απαντήσαμε πως μπορούν να έχουν ασφάλεια αν το θέλουν. Δεν γνωρίζω αν οι άνθρωποι τους στοχεύουν για κάποιο λόγο. Ελπίζω πως όχι γιατί καμιά από τις υπόλοιπες ομάδες δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα. Ίσως δέχθηκαν κάποιο μήνυμα πως αποτελούν στόχο. Ίσως δεν έχει σχέση με το ότι βρίσκονται σε αυτή τη χώρα, ίσως είναι κάτι άλλο".

Στη συνέχεια ο Έκλεστοουν προσπάθησε να κάνει χιούμορ. Ατυχής η επιλογή του. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, τους είπε "το απολαμβάνετε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας σεισμός ή κάτι αντίστοιχο, για να έχετε να γράψετε. Νομίζω ότι θέλετε μια ιστορία και αυτή (σ.σ. με την ασφάλεια στο Μπαχρέιν και τα επεισόδια) είναι μια καλή ιστορία. Κι αν δεν έχετε αυτή την ιστορία, κάτι θα κατεβάσετε από το μυαλό σας. Οπότε τίποτα δεν έχει αλλάξει".

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών. Ο νικητής στη Σαγκάη, Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ο ταχύτερος οδηγός με 1:32.816, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος  από τον Μαρκ Γουέμπερ της Red Bull. Τρίτος ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ.

Οι οδηγοί θα ξαναμπούν στην πίστα το Σάββατο το πρωί (11.00) και οι επίσημες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 14.00.

Category: cars | Views: 660 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.5/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz