Friday, 2024-03-29, 7:07 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » Entries archive


Από την πρώτη μέρα στα γήπεδα της Πολωνίας τράβηξε τα βλέμματα. Η διάσημη πλέον οπαδός της Εθνικής μας, μίλησε... on camera για την αναμέτρηση με τη Γερμανία!


Η Αγγελική-Αντριάνα, η οποία εξελίσσεται σε... μούσα της Εθνικής μας, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή τoυ Mega και μίλησε για το αποψινό ματς! Δείτε το video.


Category: Spor | Views: 969 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)


Διαφήμιση του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών θα έχει στην φανέλα της η Εθνική μας ομάδας στο αποψινό παιχνίδι. Δείτε την φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο.


 

Είναι η αναμέτρηση που αναμφίβολα έχει το μεγαλύτερο εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, για την φάση των «8» του Euro, στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας. Ελλάδα και Γερμανία ή αλλιώςΔαυίδ και Γολιάθ, όπως αναφέρει το κανάλι ZDF αναμετρώνται σ' ένα ματς που για πολλούς αποτελεί κάτι περισσότερο από μία απλή ποδοσφαιρική μάχη, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Επ' αφορμής μάλιστα αυτού, κυκλοφορορεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία με φανέλα της «γαλανόλευκης», άγνώστου προελεύσεως στην οποία κι εμφανίζεται να έχει χορηγό το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας τους! Ακόμα και για την Άνγκελα Μέρκελ μάλιστα, που θα δώσει το «παρών» σήμερα στο γήπεδο, αρκετοί είναι εκείνοι που την αποκαλούν σπόνσορα της «επίσημης αγαπημένης», την στιγμή που άλλες αναφορές κάνουν λόγο για... παγωμάρα των διεθνών και μόνο στην θέα της σήμερα το βράδυ.

Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 663 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)


Οι Γερμανοί λίγο πριν τον προημιτελικό με την Ελλάδα, γράφουν για «χωρίς έλεος», κόλαση και το συρτάκι του Λεβ. 


Φαίνεται πως οι Γερμανοί περίμεναν πως και πως την σημερινή ημέρα που είναι ο αγώνας για τους «8» του Euro μεταξύ των πάντσερ και της Ελλάδας για να... ξεσαλώσουν. Οσα διαβάζατε από την Bild τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δείτε σήμερα από τον γερμανικόΤύπο. Πάντως, υπάρχουν και εξαιρέσεις... που είναι όμως μόνο μία.

Η γερμανική εφημερίδα που κυκλοφόρησε σήμερα με... εμετικούς χαρακτηρισμούς για τηνΕλλάδα, αλλά και με υπερβολική δόση ειρωνείας και... μετριοφροσύνης είναι η «HamburgerMorgenpost».

Η εφημερίδα του Αμβούργου έχει στο πρωτοσέλιδο της τονΓιόακιμ Λεβ γράφοντας στα αγγλικά: «Highway to Hell-as», δηλαδή ««Γιόγκι, στείλε τους Έλληνες στο δρόμο για την κόλαση», "παίζοντας"  με το hell που σημαίνει αγγλικά και το hellas!


«Keine Gnade»

Ομως αυτό δεν είναι τίποτα με αυτά που γράφει η «HamburgerMorgenpost» στις μέσα σελίδες της. Στην πρώτη σελίδα των αθλητικών υπάρχει φωτογραφία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να φαίνεται σαν να παρακαλάει τον Θεό και οι Γερμανοί έχουν τίτλο: «Keine Gnade», που σημαίνει: «Χωρίς έλεος» και συνεχίζουν: «Οι Θεοί ήταν συχνά με την πλευρά των Ελλήνων αλλά σήμερα στα προημιτελικά εναντίον της Ελλάδος δεν σώζονται ούτε από αυτούς»!


Το έντυπο του Αμβούργου δεν σταματάει εκεί αφού στο ρεπορτάζ για τον σημερινό αγώνα των «8» του Euro έχει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ΓερμανίαςΓιοακίμ Λεβ να πανηγυρίζει με τρεις διαφορετικούς τρόπους (σ.σ. σαν να χορεύει) και υπάρχει φωτομοντάζ που βρίσκεται κοντά στον ελληνικό πάγκο. Ο τίτλος του κειμένου είναι: «Σήμερα Γιόγκι χόρεψε τους συρτάκι» και συνεχίζει στο κείμενο με πολλά πικρόχολα σχόλια: «Τρία, δύο, ένα κανένα. Μερικά βήματα λείπουν αγόρια μας από τον ευρωπαϊκό τίτλο. Σήμερα είναι το πρώτο. Ο προημιτελικός με την Ελλάδαστο δρόμο για τον τελικό του Κιέβου. Δύο διαφορετικές ομάδες. Το φαβορί της διοργάνωσης, κόντρα στην μεγαλύτερη ομάδα έκπληξη του κόσμου. Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης με το νούμερο 15. Θέλουμε να δούμε τον Λεβ να χορεύει συρτάκι», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Πάντως, το... ρεσιτάλ κομπλεξισμού των Γερμανών ολοκληρώνεται με το... σαλόνι της εφημερίδας (σ.σ. οι μεσαίες σελίδες) όπου ρίχνουν όλα τους τα βέλη. Εκεί υπάρχουν οι ατάκες:

«Ποτέ ξανά Ελληνες»

«Οι Ελληνες φορούν κουκουβάγιες στην Αθήνα»

«Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων»

«Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε»

«Τζατζίκι-Leaks» (κατά το Wiki-Leaks»)

«Η οικονομική κρίση έχει νέο πρόσωπο (δείχνοντας την αγριόφατσα της Μέρκελ

«Η χαρά τους ενός για τον άλλον»

«Ακόμα τρέχει;» (με φωτογραφία Καραγκούνη)

«Σουβλάκι Σβάινι»

«Τώρα είστε το θύμα»

«Kalinixda»



«Τέσσε ... Read more »

Category: Spor | Views: 681 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία δοκιμή του Σάντος να βάλει τον Νίνη δεξί χαφ, τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης και να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Γκέκα δεν μου άρεσε. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.


Έχει πιθανότητες η Ελλάδα αν… 

Όχι γιατί θέλω τον Γκέκα μέσα, ούτε γιατί δεν μου κάνει ο Νίνης, αλλά γιατί νομίζω ότι ο Σάλπι είναι απολύτως απαραίτητος στη θέση του δεξιού χαφ για να μην κάνει τις γνωστές κούρσες του ο Λαμ.

Γιατί αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα; Μα για να δείξω ότι το απαραίτητο στην περίπτωση μας είναι να σταματήσουμε όλα τα όπλα των Γερμανών. Τέτοιο είναι ο σέντερ φορ Γκόμεζ, αλλά εκεί θεωρητικά έχουμε την καλύτερη δυνατή απάντηση. Ένα από τα καλύτερα δίδυμα στόπερ στο τουρνουά, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Άλλο ένα μεγάλο όπλο τους είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής, όσο ο Λεβ μας κάνει τη χάρη και βάζει εξτρέμ τους Ποντόλσκι και Μίλερ που ασφαλώς είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν τρομάζουν κανέναν αντίπαλο ως εξτρέμ.

Με την τριάδα Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Οζίλ η μεσαία γραμμή της Γερμανίας έχει τα πάντα. Δύναμη, πνευμόνια, κλάση, τρεξίματα, ρυθμό. Τα πάντα. Εκεί λοιπόν η επιλογή του Σάντος να παίξει με τρεις κόφτες (Μανιάτη, Κατσουράνη και Μάκο στη θέση του τιμωρημένου Καραγκούνη) είναι στη σωστή κατεύθυνση και στη λογική να τους σταματήσουμε.

Ο τελευταίος κίνδυνος που υπάρχει είναι ο Λαμ. Για αυτό λοιπόν λέω ότι ο Σαλπιγγίδης πρέπει να παίξει δεξιά. Γιατί είναι ένας παίκτης που ποτέ δεν αμελεί τα ανασταλτικά καθήκοντα του και που ως κορμί ταιριάζει πάρα πολύ στο… να παντρευτεί τον Λαμ και να δώσει μαζί του μάχες.

Βεβαίως απομένει και ένα μεγάλο ερώτημα αναπάντητο. Διότι ας πούμε ότι γκολ δεν τρώμε, γκολ όμως πώς θα βάλουμε; Στα τρία προηγούμενα μας σκοράραμε από μία φορά. Κόντρα στους Πολωνούς όταν ο Σέζνι τράκαρε με τον στόπερ του και ο Σάλπι έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία. Στο ματς με την Τσεχία, όταν η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Τσεχ και στο ματς με την Ρωσία, όταν οι παίκτες των Ρώσων έδωσαν την μπάλα στον Καραγκούνη για να σκοράρει…

Δεν είναι το πλέον αποτελεσματικό σχέδιο, αλλά δείχνει κάτι. Μην κάνεις λάθος κόντρα στην Εθνική Ελλάδας γιατί την πάτησες. Ο ένας τρόπος για να βάλουμε γκολ είναι λοιπόν να κάνουν λάθος οι Γερμανοί. Υπάρχει και ένας δεύτερος ακόμη καλύτερος. Οι στημένες φάσεις τις οποίες ακόμη δεν έχουμε αξιοποιήσει. Οι Γερμανοί στα στημένα (είτε κόρνερ, είτε φάουλ) παίζουν άμυνα ζώνης. Η πονηριά του Κατσουράνη λοιπόν ή η δύναμη και το άλμα του Κυριάκου μπορούν να αποδειχτούν καθοριστικά.

Αν όλα αυτά τα πετύχουμε, ναι τότε μπορούμε να περάσουμε, κι΄αν δεν περάσουμε είναι σίγουρο ότι οι Γερμανοί θα έχουν φτύσει το γάλα της μάνας τους για να μας αποκλείσουν…

Πηγή: sport-fm.gr

Category: Spor | Views: 658 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)

Είπε ότι οι Έλληνες έχουν ελπίδες κόντρα στους Γερμανούς και έφερε το παράδειγμα με τους 300 στις Θερμοπύλες!


Kαι ο Μαραντόνα μαζί μας είναι!

"Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει πως έχει στα χέρια του το παιχνίδι της ζωής του, αφού θα δώσει μία μάχη κόντρα σε γίγαντες. Ωστόσο, αν 300 Έλληνες μπορούσαν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες έχουν σίγουρα ελπίδες κόντρα σε 11 Γερμανούς", είπε και προσέθεσε:

"Έκανε ένα μαγικό νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να τονώσει ακόμα περισσότερο το πνεύμα της ομάδας του για τη βραδιά στο Γκντανσκ.

Οι Γερμανοί είναι μία νέα, αθλητική και δυνατή ομάδα. Οι Έλληνες, όμως, είναι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι. Αυτή η διοργάνωση έχει κριθεί περισσότερο στη δύναμη. Πιστεύω πως οι Έλληνες θα αντισταθούν σθεναρά, αλλά οι Γερμανοί θα νικήσουν".

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 681 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός: Η Εθνική ομάδα αγωνίζεται στα προημιτελικά του Euro. Άρα ...καλά αρχίζουμε. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.


Αυτή και μόνη η συμμετοχή στην οκτάδα συνιστά επιτυχία υπό την έννοια ότι επετεύχθει ο πρώτος και κεντρικός στόχος που είχε τεθεί πριν από την έναρξη της διοργάνωσης. Πάμε γι άλλα λοιπόν!

Μπορούμε όμως να πάμε γι άλλα ή μέχρι εδώ ήταν;; Οποίος μπορεί να απαντήσει σ ένα απ τα δύο ερωτήματα με βεβαιότητα....ας μπει άμεσα σ ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ να παίξει στοίχημα και να κονομήσει κατά το κοινώς λεγόμενο. Προσωπικά πάντως θα κάνω δύο πράγματα προσεγγίζοντας τον μεγάλο προημιτελικό απέναντι στους Γερμανούς.

Το πρώτο θα είναι να παίξω Χ ημίχρονο και Χ τελικό. Πιστεύω ότι το Χ ημίχρονο θα πρέπει να είνα ο πρώτος στόχος της ελληνικής ομάδας. Εμπιστεύομαι λοιπόν τον Κώστα Κατσουράνη που μας είπε ότι οι παίκτες έχουν πάρει το μάθημά τους και δεν πρόκειται να αιφνιδιαστούν ξανά. Κι εκτιμώ ότι με δεμένη τακτική στο μισό γήπεδο κι εννέα παίκτες πίσω απ τη μπάλα (όπως σωστά παρατήρησε ο μετρημένος και ξύπνιος Λεβ στη συνέντευξη Τύπου) μπορούμε να πάμε με το 0-0 στ αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45´.

Αν γίνει αυτό...γίνονται και τα υπόλοιπα,δηλαδή το Χ τελικό που θα μας οδηγήσει στην παράταση αν εν τω μεταξύ δε βρούμε τη μισή ευκαιρία για να τους...."ξεράνουμε" όπως κάναμε και με τους Ρώσους. Εκτός από ρέντα πάντως μας χρειάζονται τα γνωστά ψυχικά μας αποθέματα στο μέγιστο βαθμό και βέβαια αυτοσυγκέντρωση,αυτοσυγκέντρωση και... αυτοσυγκέντρωση. Νομίζω ότι μπορούμε να τα χουμε όλα αυτά.

Νομίζω ότι θα τα χουμε όλα αυτα! Και ως εκ τούτου πιστεύω ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σ έναν ποδοσφαιρικά ανώτερο αντίπαλο ο οποίος πάντως δείχνει να...δικαιώνει τον-αγωνιζόμενο στη Μπουντεσλίγκα-Κυριάκο Παπαδόπουλο εμφανιζόμενος από επιφυλακτικός έως και φοβισμένος γ αυτο που τον περιμένει....

Μακάρι στο βροχερό Γκντανσκ οι φόβοι των Γερμανών να μετατραπούν στο χειρότερο ποδοσφαιρικό τους εφιάλτη....Τα παιδιά πιστεύουν. Εμείς εμπιστευόμαστε...συστηματικά τους μικρούς μας ήρωες...Κι έχουμε ανάγκη να τους δούμε και πάλι θριαμβευτές. Καλή δύναμη κύριοι κι ο Θεός μαζί σας.

Πηγή: pamesports.gr

Category: Spor | Views: 615 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)


Football League: Πέρασε στην κορυφή των πλέι οφ η Καλλιθέα

«Φωτιά» πήραν τα πλέι οφ ανόδου της Football League, μετά τη νίκη της Καλλιθέας στο Μάλεμε.

Η ομάδα του Παντελιάδη, με τέρμα του Αρβανίτη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά και ανέβηκε στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος, η οποία ως γνωστόν οδηγεί στη Super League.

Oι Χανιώτες μάλιστα απέκτησαν «συγκάτοικο» στη δεύτερη θέση, την Παναχαϊκή, αφού οι Αχαιοί επιβλήθηκαν με 1-0 της ΑΕΛ Καλλονής στην Πάτρα, χάρη σε τέρμα του Φουρτάδο (27’).

Πλατανιάς- Καλλιθέα 0-1

Γκολ: 90+5' Αρβανιτίδης

Κίτρινες: Μαραγκουδάκης - Καλτσάς, Μουσταφίδης, Αρβανίτης

Κόκκινες: Μουσταφίδης

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Τζάνης, Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (45+' Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (78' Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης (71' Φαρινόλα), Καλτσάς (66' Πρίπου), Μαρουκάκης (76' Ντιαλό).

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)

Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Καραβασίλης (Καβάλας)

Παναχαϊκή- ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Γκολ: 27' Φουρτάδο

Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Ιωάννου, Άντονι, Βλασόπουλος, Ντίνα (67' Ατματζίδης), Ουρτάδο, Ουαταρά, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Κοιλιάρας, Σπίνουλας.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Χωριανόπουλος (78' Πάεζ), Μήτσης, Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος (67' Ταραχούλσκι), Μανούσος, Μανουσάκης.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τουμπακάρης, Χαρίτος (Αθηνών)

Η βαθμολογία (μετά τη 3η αγωνιστική)

1. Καλλιθέα 7 (3-2)

2. Πλατανιάς 5 (3-3)

3. Παναχαϊκή 5 (5-5)

4. ΑΕΛ Καλλονής 2 (0-1)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Πηγή:zougla.gr
Category: football | Views: 779 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)


Αρνητική ήταν η απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού».

 

Ο «Σάρας», ο οποίος βρίσκεται στο Χιούστον των ΗΠΑ και προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, τόνισε πως δεν προτίθεται να αποσυρθεί -ακόμα- από την ενεργό δράση. 

Σκέψεις Γιούρι Ζντοβτς για αντι-Ομπράντοβιτς. 

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, για να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, περιμένοντας την απάντησή του. Ωστόσο, ο 36χρονος γκαρντ εμφανίστηκε την Πέμπτη (21/6) αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον «πράσινο» πάγκο, καθώς θεωρεί πως δεν έχει έρθει ο καιρός να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Πλέον και με την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στρέφονται σε άλλες λύσεις. Αυτή τη στιγμή, ένα όνομα που «παίζει» δυνατά, είναι αυτό του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του γνώριμού μας -από τη θητεία του στα ελληνικά παρκέ- καθώς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα.

Πηγή:sport-fm.gr

Category: basket | Views: 704 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (1)


Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Τσεχ όμως λύτρωσε την ομάδα του στο 79΄και η Πορτογαλία μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Τσεχίας έγινε η πρώτη ομάδα που βρίσκεται στα ημιτελικά του Euro 2012.


Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ επιφυλακτικά το ματς με τους Πορτογάλους να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοση τους και να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, είχαν την μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 45΄ο Ρονάλντο μετά από καταπληκτική προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσεχ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πάουλο Μπέντο κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Ο Ρονάλντο στο 49΄ σημάδεψε για δεύτερη φορά στο ματς και τέταρτη στην διοργάνωση το δοκάρι. Ακολούθησαν 3-4 κλασικές ευκαιρίες από τους Ίβηρες όμως ο Τσεχ έδειχνε ανίκητος. Κι ενώ στο μυαλό όλων είχε μπει το ενδεχόμενο της παράτασης ο Ρονάλντο πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των Τσέχων μετά την σέντρα του Περέιρα και με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έστειλε την Πορτογαλία στα ημιτελικά.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκέμπρε Σελάσιε, Σίβοκ, Κάντλετς, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν (86' Πέχαρτ), Πλάζιλ, Γιράτσεκ, Πίλαρ, Νταρίντα (61' Ρέζεκ), Μπάρος.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ζοάο Μοουτίνιο, Ραούλ Μεϊρέλες (88' Ρολάντο), Νανί (84' Κουστόντιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (40' Ούγκο Αλμέιδα).


Πηγή:Newsit.gr

Category: Spor | Views: 660 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)


Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με νυν και πρώην μετόχους, βρήκε "κλειστές" πόρτες και παρουσίασε το σχέδιο του για τη σωηρία της ΠΑΕ. Ουσιαστικά καλεί τους εύπορους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να μην καταστραφεί ο σύλλογος.

Ο Θωμάς Μαύρος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση να αναλάβει πρόεδρος, δεν ψοφάει για τέτοια όπως είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι για να αποφύγει η ΑΕΚ την Δ Εθνική θα πρέπει να βοηθήσουν οι εύποροι φίλαθλοι της ομάδας.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, αναφέρθηκε στις επαφές που έχει κάνει με νυν και πρώην μετόχους χωρίς να έχει κάτι χειροπιαστό από αυτές.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στους δημοσιογράφους...

Για τις επαφές του και τις συναντήσεις του με τους μετόχους:


«Είναι μια απόφαση που πήρα για την ΑΕΚ. Ξέρουμε την κατάσταση που υπάρχει και πόσο τραγική είναι. Μου ήρθε να βγω μπροστά σκεπτόμενος ότι είναι ξεφτιλισμός για την ΑΕΚ να πέσει στην Δ' εθνική. Είμαι εδώ μόνος μου, με το όνομα μου και την αγάπη μου για την ΑΕΚ. Βγαίνω μπροστά για να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ΑΕΚ. Πήγα σε μετόχους της ΑΕΚ. θέλουμε άμεσα 2 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44 και για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της ομάδας και μετά περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για τους παίκτες και άλλες υποχρεώσεις. Τα είπα με τον Νοτιά που με συνάντησε με χαρά. Είπαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τώρα οικονομικά. Δεν μπόρεσα να τον πείσω. Ένας άλλος δεν με δέχθηκε καν. Δεν το κατηγορώ. Είναι ο κ.Χατζηιωάννου. από ευγένεια και μόνο θα έπρεπε να με ακούσει θεωρώ».
 
Για την στήριξη από τον κόσμο:

«Το ζητούμενο τώρα είναι να βάλουμε γκολ. Δηλαδή, να βρούμε λεφτά. Απομένει πια μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ. Πως; Να σε πιστέψουν, να δουν όραμα για μια καλύτερη μέρα της ΑΕΚ. Η πρόταση μου είναι όσοι εύποροι ΑΕΚτζήδες υπάρχουν να έρθουν να βοηθήσουν. Όσοι είναι…. Εγώ δεν θα πω πόσα θα βάλει ο καθένας. Όσο θέλει. Βάζουμε μίνιμουμ 20 ευρώ. Να στερηθεί μια μέρα κάτι για να βοηθήσει την ΑΕΚ, ξέρω ότι θα το κάνει. Μετά θα τρέξουμε τα διαρκείας. Να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό για την ΑΕΚ. Για να τρέξει η ΑΕΚ και να μπορεί να λειτουργεί και να μην βρεθούμε πάλι στο σημείο μηδέν σε λίγο καιρό. Ευελπιστώ ότι θα το δουν και με καλό μάτι και οι επενδυτές. Να αρχίσουμε σιγά – σιγά να φτιάχνουμε μια καλή ομάδα. Έτσι θα έρθει και ο επενδυτής που θα κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη. Αυτό είναι και το πιο καλό και πιο σωστό.
Θα πω κάτι σκληρό. Χρειαζόμαστε αρκετά χρήματα για να προχωρήσει η ΑΕΚ. Δεν έχω ψάξει πολύ, αλλά χρειαζόμαστε 10-12 εκατ. ευρώ. για να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος. Όχι όλα.

Για τον λογαριασμό στήριξης:

«Δεν μπορώ να περιφέρομαι στην ΑΕΚ και να είναι απλήρωτοι όλοι. Αλλα δεν μπορώ και να μην πω τίποτε. Έτσι πρέπει να πάμε προς ανάπτυξη και πρόοδο. Το λέω τώρα. Είναι η ωμή πραγματικότητα. Το βράδυ θα έρθει ο κ.Δημητρέλος εδώ. Θα ανοίξει η ΠΑΕ ένα λογαριασμό. Οσοι θέλουν θα βάλουν. Αν δεν προχωρήσει κάτι, θα επιστραφούν τα χρήματα. Θα μπει ένα χρονικό περιθώριο. Από εκεί και από τα διαρκείας και από τα απλά εισιτήρια περιμένουμε έσοδα.
Πρέπει να ανοίξει άμεσα και να δούμε πως θα γίνει να τα παίρνουν πίσω. Πρέπει να μαζέψουμε το μπάχαλο πριν πέσει η ΑΕΚ στην Δ' εθνική».

Για την κίνηση του Νικολαϊδη:

«Αν είναι καλύτερη η κίνηση του Ντέμη ας προχωρήσει και να σώσει την ΑΕΚ. Μακάρι να είναι καλύτερη και να πετύχει. Εγώ δεν θέλω να δώ την ΑΕΚ στην Δ' εθνική και να ξέρω ότι προσπάθησα να το αποτρέψω. Η καλύτερη λύση να προχωρήσει.
Σε γενικές γραμμές αν μπω στην ΑΕΚ είναι η ενότητα το ζητούμενο. Με διχασμό δεν έχει νόημα να μπω. Μεταξύ τους οι οργανωμένοι έχουν κάτι διαφορές, κάτι λογικό αφού είναι πολλοί και τέτοια. Μου είπαν ότι θα είναι όλοι μαζί μου… ταλιμπάν. Το θέμα είναι να σωθεί η ΑΕΚ και να προχωρήσουμε όλοι μαζί.
Αν πας στο Καραϊσκάκη για ισοπαλία, θα χάσει. Έτσι ξέρω εγώ. Για αυτό λέω και ωμά την αλήθεια. Αν δεν μαζευτούν όσα πρέπει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα είναι δώρο άδωρον. Όποιος ενδιαφέρεται, θα πάω να τον δω. Όσους είδα, ήταν ξεκάθαροι με επιχειρήματα. Αν έρθουν καινούργιοι είμαι εδώ. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κάτι».

Για την περίπτωση να αναλάβει πρόεδρος:

«Δεν ψοφάω για πρόεδρος. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρουν οι στόχοι και ποδοσφαιρικά πως προοδεύει η ομάδα από τα μικρά μέχρι την πρώτη ομάδα. Μαζί μου είναι μόνο ο Χρήστος Κωστής, τον οποίο δέχθηκα με μεγάλη χαρά. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Όποιος θέλει να βοηθήσει είμαι εδώ. Ξεχνάμε τα πάντα και πάμε μπροστά. Ενότητα για να πάμε μπροστά για μια ΑΕΚ που ονειρευόμαστε όλοι μας.
Δεν θέλω να μπω και μετά να βγω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για την ΑΕΚ. Πρέπει να προβλέπεις κάποια πράγματα. Θέλω μια ΠΑΕ να είναι όλα σε διαφάνεια. Να ξέρει ο καθένας τι γίνεται. Αν δεν πετύχει, θα πάρει ο κόσμος τα λεφτά του πίσω. Θέλω ανθρώπους νέους δίπλα μου, που θα λειτουργούν ως φίλοι. Στόχος μου είναι μέσα σε 3 χρόνια να έχουμε μια δυνατή ομάδα με δικό της γήπεδο. Όταν κλείσει ο λογαριασμός θα μιλήσω με τον κ.Νοτιά, τον κ.Δημητρέλο και όλους τους μετόχους τι θα γίνει διοικητικά».

Για το τι είπε με Μελισσανίδη:

«Μίλησα με τον Μελισσανίδη. Είχαμε μιλήσει ξανά. Ήξερα τι σκέφτεται. Ήταν υποχρέωση μου να τον δω και να τον ενημερώσω. Μου είπε καλή επιτυχία. Έχει κάποια επιχειρήματα, αλλά δεν θέλει να εμπλακεί τώρα. Έχω την αίσθηση ότι αν μαζευτούν πολλά χρήματα από τον κόσμο θα συγκινηθούν οι μέτοχοι. Ειδικά ο Νοτιάς, έτσι όπως τον είδα και τον άκουσα.
Έχουμε την περηφάνια μας για ότι κάναμε. Ακόμη και αν δεν πετύχουμε θα είμαστε παλικάρια. Θα ξέρω ότι δεν έμεινα αμέτοχος, ενώ η ΑΕΚ έπεφτε στην Δ' εθνική. Είμαι ξεκάθαρος ότι δεν μπλέκομαι και είμαι αντίθετος σε περίπτωση που πάει η ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο».

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 766 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (1)

« 1 2 3 4 ... 111 112 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz