Friday, 2024-04-19, 2:15 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 21

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με νυν και πρώην μετόχους, βρήκε "κλειστές" πόρτες και παρουσίασε το σχέδιο του για τη σωηρία της ΠΑΕ. Ουσιαστικά καλεί τους εύπορους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να μην καταστραφεί ο σύλλογος.

Ο Θωμάς Μαύρος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση να αναλάβει πρόεδρος, δεν ψοφάει για τέτοια όπως είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι για να αποφύγει η ΑΕΚ την Δ Εθνική θα πρέπει να βοηθήσουν οι εύποροι φίλαθλοι της ομάδας.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, αναφέρθηκε στις επαφές που έχει κάνει με νυν και πρώην μετόχους χωρίς να έχει κάτι χειροπιαστό από αυτές.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στους δημοσιογράφους...

Για τις επαφές του και τις συναντήσεις του με τους μετόχους:


«Είναι μια απόφαση που πήρα για την ΑΕΚ. Ξέρουμε την κατάσταση που υπάρχει και πόσο τραγική είναι. Μου ήρθε να βγω μπροστά σκεπτόμενος ότι είναι ξεφτιλισμός για την ΑΕΚ να πέσει στην Δ' εθνική. Είμαι εδώ μόνος μου, με το όνομα μου και την αγάπη μου για την ΑΕΚ. Βγαίνω μπροστά για να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ΑΕΚ. Πήγα σε μετόχους της ΑΕΚ. θέλουμε άμεσα 2 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44 και για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της ομάδας και μετά περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για τους παίκτες και άλλες υποχρεώσεις. Τα είπα με τον Νοτιά που με συνάντησε με χαρά. Είπαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τώρα οικονομικά. Δεν μπόρεσα να τον πείσω. Ένας άλλος δεν με δέχθηκε καν. Δεν το κατηγορώ. Είναι ο κ.Χατζηιωάννου. από ευγένεια και μόνο θα έπρεπε να με ακούσει θεωρώ».
 
Για την στήριξη από τον κόσμο:

«Το ζητούμενο τώρα είναι να βάλουμε γκολ. Δηλαδή, να βρούμε λεφτά. Απομένει πια μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ. Πως; Να σε πιστέψουν, να δουν όραμα για μια καλύτερη μέρα της ΑΕΚ. Η πρόταση μου είναι όσοι εύποροι ΑΕΚτζήδες υπάρχουν να έρθουν να βοηθήσουν. Όσοι είναι…. Εγώ δεν θα πω πόσα θα βάλει ο καθένας. Όσο θέλει. Βάζουμε μίνιμουμ 20 ευρώ. Να στερηθεί μια μέρα κάτι για να βοηθήσει την ΑΕΚ, ξέρω ότι θα το κάνει. Μετά θα τρέξουμε τα διαρκείας. Να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό για την ΑΕΚ. Για να τρέξει η ΑΕΚ και να μπορεί να λειτουργεί και να μην βρεθούμε πάλι στο σημείο μηδέν σε λίγο καιρό. Ευελπιστώ ότι θα το δουν και με καλό μάτι και οι επενδυτές. Να αρχίσουμε σιγά – σιγά να φτιάχνουμε μια καλή ομάδα. Έτσι θα έρθει και ο επενδυτής που θα κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη. Αυτό είναι και το πιο καλό και πιο σωστό.
Θα πω κάτι σκληρό. Χρειαζόμαστε αρκετά χρήματα για να προχωρήσει η ΑΕΚ. Δεν έχω ψάξει πολύ, αλλά χρειαζόμαστε 10-12 εκατ. ευρώ. για να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος. Όχι όλα.

Για τον λογαριασμό στήριξης:

«Δεν μπορώ να περιφέρομαι στην ΑΕΚ και να είναι απλήρωτοι όλοι. Αλλα δεν μπορώ και να μην πω τίποτε. Έτσι πρέπει να πάμε προς ανάπτυξη και πρόοδο. Το λέω τώρα. Είναι η ωμή πραγματικότητα. Το βράδυ θα έρθει ο κ.Δημητρέλος εδώ. Θα ανοίξει η ΠΑΕ ένα λογαριασμό. Οσοι θέλουν θα βάλουν. Αν δεν προχωρήσει κάτι, θα επιστραφούν τα χρήματα. Θα μπει ένα χρονικό περιθώριο. Από εκεί και από τα διαρκείας και από τα απλά εισιτήρια περιμένουμε έσοδα.
Πρέπει να ανοίξει άμεσα και να δούμε πως θα γίνει να τα παίρνουν πίσω. Πρέπει να μαζέψουμε το μπάχαλο πριν πέσει η ΑΕΚ στην Δ' εθνική».

Για την κίνηση του Νικολαϊδη:

«Αν είναι καλύτερη η κίνηση του Ντέμη ας προχωρήσει και να σώσει την ΑΕΚ. Μακάρι να είναι καλύτερη και να πετύχει. Εγώ δεν θέλω να δώ την ΑΕΚ στην Δ' εθνική και να ξέρω ότι προσπάθησα να το αποτρέψω. Η καλύτερη λύση να προχωρήσει.
Σε γενικές γραμμές αν μπω στην ΑΕΚ είναι η ενότητα το ζητούμενο. Με διχασμό δεν έχει νόημα να μπω. Μεταξύ τους οι οργανωμένοι έχουν κάτι διαφορές, κάτι λογικό αφού είναι πολλοί και τέτοια. Μου είπαν ότι θα είναι όλοι μαζί μου… ταλιμπάν. Το θέμα είναι να σωθεί η ΑΕΚ και να προχωρήσουμε όλοι μαζί.
Αν πας στο Καραϊσκάκη για ισοπαλία, θα χάσει. Έτσι ξέρω εγώ. Για αυτό λέω και ωμά την αλήθεια. Αν δεν μαζευτούν όσα πρέπει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα είναι δώρο άδωρον. Όποιος ενδιαφέρεται, θα πάω να τον δω. Όσους είδα, ήταν ξεκάθαροι με επιχειρήματα. Αν έρθουν καινούργιοι είμαι εδώ. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κάτι».

Για την περίπτωση να αναλάβει πρόεδρος:

«Δεν ψοφάω για πρόεδρος. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρουν οι στόχοι και ποδοσφαιρικά πως προοδεύει η ομάδα από τα μικρά μέχρι την πρώτη ομάδα. Μαζί μου είναι μόνο ο Χρήστος Κωστής, τον οποίο δέχθηκα με μεγάλη χαρά. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Όποιος θέλει να βοηθήσει είμαι εδώ. Ξεχνάμε τα πάντα και πάμε μπροστά. Ενότητα για να πάμε μπροστά για μια ΑΕΚ που ονειρευόμαστε όλοι μας.
Δεν θέλω να μπω και μετά να βγω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για την ΑΕΚ. Πρέπει να προβλέπεις κάποια πράγματα. Θέλω μια ΠΑΕ να είναι όλα σε διαφάνεια. Να ξέρει ο καθένας τι γίνεται. Αν δεν πετύχει, θα πάρει ο κόσμος τα λεφτά του πίσω. Θέλω ανθρώπους νέους δίπλα μου, που θα λειτουργούν ως φίλοι. Στόχος μου είναι μέσα σε 3 χρόνια να έχουμε μια δυνατή ομάδα με δικό της γήπεδο. Όταν κλείσει ο λογαριασμός θα μιλήσω με τον κ.Νοτιά, τον κ.Δημητρέλο και όλους τους μετόχους τι θα γίνει διοικητικά».

Για το τι είπε με Μελισσανίδη:

«Μίλησα με τον Μελισσανίδη. Είχαμε μιλήσει ξανά. Ήξερα τι σκέφτεται. Ήταν υποχρέωση μου να τον δω και να τον ενημερώσω. Μου είπε καλή επιτυχία. Έχει κάποια επιχειρήματα, αλλά δεν θέλει να εμπλακεί τώρα. Έχω την αίσθηση ότι αν μαζευτούν πολλά χρήματα από τον κόσμο θα συγκινηθούν οι μέτοχοι. Ειδικά ο Νοτιάς, έτσι όπως τον είδα και τον άκουσα.
Έχουμε την περηφάνια μας για ότι κάναμε. Ακόμη και αν δεν πετύχουμε θα είμαστε παλικάρια. Θα ξέρω ότι δεν έμεινα αμέτοχος, ενώ η ΑΕΚ έπεφτε στην Δ' εθνική. Είμαι ξεκάθαρος ότι δεν μπλέκομαι και είμαι αντίθετος σε περίπτωση που πάει η ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο».

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 768 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (1)


Η Bild "ξαναχτυπά". Δημοσιογράφος της εφημερίδας βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου μένει η Εθνική Ελλάδος και καταγράφει τις κινήσεις των μελών της Ελληνικής αποστολής. 

Ο δημοσιογράφος, λειτούργοντας σαν "κατάσκοπος" παρατηρεί τις κινήσεις των παικτών, καταγράφει το πότε πίνουν καφέ, το πότε καπνίζει ο Σάντος ενώ αναφέρεται ακόμη και στις τηλεφωνικές συνομιλίες του Γιώργου Καραγκούνη με φίλο του.

Σε αυτή ο Γερμανός δημοσιογράφος ανακαλύπτει τη λέξη "Malaka" την οποία μεταφράζει όπως αυτός θέλει, ενώ το απαράδεκτο είναι ότι στο τέλος του κειμένου χαρακτηρίζει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος "Malaka".

Το άρθρο της Bild
 

"Μένουν στο ξενοδοχείο Warszawianka που είναι τεσσάρων αστέρων και  38 χιλιόμετρα μακριά από τη Βαρσοβία. Εδώ ετοιμάζονται οι Ελληνες πριν από τον προημιτελικό. Ζω εδώ τώρα και το δίκλινο δωμάτιο μου κοστίζει 93 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Η ομάδα έχει το δικό της ξενοδοχείο στην περιοχή. 30 άνδρες ασφάλειας, δύο σε κάθε όροφο. Παραπονιέμαι επειδή δεν έχω μπαλκόνι. Για 9 € περισσότερα μπορώ να αποκτήσω ένα. Τώρα ζω δίπλα στον Φερνάντο Σάντος. Νέος γείτονάς μου, ο προπονητήςτης Ελλάδας.

Από το μπαλκόνι μου μπορώ να δω πώς ο Σάντος καπνίζει στο μπαλκόνι του. Το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Μανιώδης καπνιστής. Δύσκολα τα πράγματα αν η ελληνική αντι-αλυσίδα είναι τόσο ζεστή όσο το τσιγάρο-αλυσίδα του προπονητή ... Ακόμα και στα διαλείμματα καπνίζει μέσα στο αυτοκίνητο, έμαθα από ένανΈλληνα πληροφοριοδότη. Ο Φερνάντο είναι Πορτογάλος.

Η πιο δύσκολη δουλειά μεταξύ των Ελλήνων είναι η μηχανή του καφέ. Έχουν δύο από αυτές στην περιοχή τους. Κάποιος μπορεί να πιει καπουτσίνο και latte, και στην άλλη μηχανή κανονικό καφέ. Δουλεύουν συνεχώς.
Βλέπω τον Φάνη Γκέκα, επιθετικός της Bundesliga (Μπόχουμ,Λεβερκούζεν, Χέρτα, Φρανκφούρτη). Ο Γκέκας έχει τα ακουστικά στα αυτιά του και ακούει μουσική στο iPhone του. Τραγουδάει κιολας.

Μπορώ να πάρω φωτογραφίες με το τηλέφωνό μου. Ξαφνικά, έρχεται ο μπάρμαν και θέλει να μάθει ποιος είμαι. Ξαφνικά, κάποιος φωνάζει στην πίσω αυλή. Τρέχω έξω, κοιτάω γύρω από τη γωνία και βλέπω τον Γιώργο Καραγκούνη (ο αρχηγός είναι 35 ετών). Αυτός ουρλιάζει στο κινητό του. Λέει συνέχεια τη λέξη Malaka . Ένας Έλληνας φίλος μου λέει πως το Malaka στα γερμανικά σημαίνει κάτι σαν: «Φίλα μου τον κώλο».

Αυτός που φώναζε δεν θα είναι την Παρασκευή στον αγωνιστικό χώρο. Ο Malaka - Καραγκούνης είναι τιμωρημένος.

Το απόγευμα ο Γιώργος Σαμαράς είναι στο πάρκο. Αυτός που βάζει βερνίκι παπουτσιών στα μαλλιά του. Είναι εντυπωσιακό: Οι Ελληνες περπατούν αγκαζέ στο πάρκο για να μιλήσουν πολύ και γελάνε ακόμα περισσότερο. Και τη νύχτα; Έως τη 1 παραμονεύουν στο λόμπι. Κανένας Έλληνας δεν κοιμάται. Ακόμη και η καφετιέρα έχει ένα διάλειμμα."


Category: Spor | Views: 2555 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (567)

Η Nova ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.




Η ανακοίνωση του συνδρομητικού: 


«Η Nova, η πρώτη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν οι ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά. 
Το ποδόσφαιρο και η δράση δεν σταματά ούτε το καλοκαίρι στη Νova! 
Παρακολουθήστε το «χτίσιμο» των ομάδων στην προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά της Superleague, δείτε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στις πρώτες τους εμφανίσεις με τις ομάδες τους, αποκλειστικά στη Nova! 

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού έχει ως εξής: 

• 16/7 Αλάνια – Ολυμπιακός 
• 24/7 Μπελενένσες – Ολυμπιακός 
• 26/7 Πόρτο – Ολυμπιακός 
• 27/7 Νιουκαστλ – Ολυμπιακός 

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2012-2013 στο Πρέστον όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Πρέστον Γκιλντ Κάπ». 

Στο πλαίσιο του τουρνουά θα δώσει τα εξής φιλικά παιχνίδια: 
• 28/7 Χαρτς- ΑΕΚ 
• 29/7 Μπλάκμπερν- ΑΕΚ 
Στη συνέχεια, η ομάδα της ΑΕΚ θα επισκεφθεί το Νότιγχαμ όπου θα αντιμετωπίσει στις 5/8 τη Νοτς Κάουντι, ενώ ο τελευταίος αγώνας επί Βρετανικού εδάφους θα δοθεί με αντίπαλο την Έβερτον στις 8/8. 


Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Νovasports θα καλύψει ζωντανά με τον πιο έγκριτο κι επαγγελματικό τρόπο τους αγώνες».
Category: football | Views: 1629 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)


Ενδεικτικές του κλίματος που υπάρχει στην Εθνική ομάδα για τον αγώνα κόντρα στην Γερμανία, είναι οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.


Ο διεθνής αμυντικός μίλησε στον NovaΣπορ FM για το μεγάλο ματς των προημιτελικών του Euro, τόνισε ότι οι Γερμανοί κατά βάθος φοβούνται τους Έλληνες και έστειλε μήνυμα προς όλους...

Σωκράτη, μπροστά μας έχουμε τη Γερμανία. Τι μπορούμε να διεκδικήσουμε απ’ αυτό το παιχνίδι; 
«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, που είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης και εννοείται φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρησης. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε! Έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση». 

-Πώς πρέπει να μπει στο γήπεδο η Εθνική ομάδα; 
«Απόλυτα συγκεντρωμένη χωρίς φόβο και να προσπαθήσουμε να χαρούμε το παιχνίδι». 

-Πού χρειάζεται προσοχή η Γερμανία; 
«Πρόκειται για μια ομάδα με εξαιρετικούς αυτοματισμούς. Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες. Συνολικά χρειάζεται προσοχή σε όλα τα σημεία. Δεν διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν φαντεζί πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός του Οζίλ δεν έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν το απρόβλεπτο στο παιχνίδι». 

-Είσαι αισιόδοξος για τη εξέλιξη του ματς; 
«Πάντα είμαι αισιόδοξος. Θα είναι ένα παιχνίδι που μπορούν να συμβούν όλα. Ανυπομονώ να έρθει το ματς για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και να δώσουμε χαρά στον ελληνικό λαό». 

-Τα ειρωνικά δημοσιεύματα από τον γερμανικό Τύπο σας «ντοπάρουν»; 
«Δεν μας αγγίζουν καθόλου. Άλλο η πολιτική και άλλο το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο να προσφέρουμε θέαμα και να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης». 

-Σ’ αυτούς που μιλούν για καταστροφικό ποδόσφαιρο της Εθνικής τι έχεις να πεις; 
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει καταστροφικό ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα ας δουν την Τσέλσι που πήρε φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ και την Ίντερ πριν από δύο χρόνια. Είναι ανάλογα με το στιλ παιχνιδιού της κάθε ομάδας. Εφόσον το έχουν εφαρμόσει οι καλύτεροι προπονητές και ομάδες είναι αποδεκτό. Εμείς έχουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Κατά βάθος φοβούνται γιατί είναι δύσκολο να μας νικήσουν». 

-Υπάρχει ευφορία και μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα μετά την πρόκριση κόντρα στη Ρωσία. Μπορεί η Εθνική να πάει μακριά τη βαλίτσα; 
«Επικρατεί ένα ευχάριστο κλίμα κάτι που αρμόζει στην Εθνική. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι να κοιτάξουμε στα ίσια τον κάθε αντίπαλο. Το ίδιο θα κάνουμε με τη Γερμανία και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση». 

-Είμαστε αουτσάιντερ και δείχνουμε να τα καταφέρνουμε καλύτερα σ’ αυτό το ρόλο. Πώς το εξηγείς αυτό; 
«Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει μία ταυτότητα και μπορεί να ανταποκρίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Είναι ένας τελικός και οφείλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στα μονά ματς δεν υπάρχουν αουτσάιντερ και φαβορί. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα και με τη βοήθεια της τύχης θα νικήσει». 

-Ποια στοιχεία πρέπει να διατηρήσει η Εθνική απέναντι στη Γερμανία; 
«Να δώσουμε το 100%. Αυτό είναι το παν. Εάν χρειαστεί θα … πεθάνουμε στο γήπεδο για να προκριθούμε». 

-Πόσο σημαντική είναι η απουσία του Γιώργου Καραγκούνη; 
«Σαφώς και είναι πολύ σημαντική η απουσία του Κάρα, αλλά και του Αβραάμ. Όπως έχει αποδείξει αυτή η οικογένεια, θα παλέψουμε και γι’ αυτούς μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εάν ήταν στη θέση μας θα έδιναν και την ψυχή τους για εμάς». 

-Θα παίξετε και για τον κόσμο που θα σας παρακολουθήσει στο γήπεδο και στην τηλεόραση; 
«Αγωνιζόμαστε για το εθνόσημο και για τον κόσμο. Θέλουμε μέσα από τα παιχνίδια να δείξουμε ένα καλό παράδειγμα ότι ο Έλληνας παρά τις αντιξοότητες τα καταφέρνει και στέκεται όρθιος».
Category: Spor | Views: 668 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (1)


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε την άδεια από την UEFA αλλά ο κίνδυνος εξακολουθεί να υπάρχει αφού ως το τέλος Ιουνίου, όταν θα γίνει επανέλεγχος από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, θα πρέπει να έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς παίκτες και ομάδες. 


Το ποσό που απαιτείται είναι 3,5 εκ. ευρώ τα οποία θα πρέπει να βρεθούν εντός 10 ημερών. Στο ΔΣ της ΠΑΕ θα συζητηθεί το θέμα ενώ αναμένεται να δοθεί παράταση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως τις 9 Αυγούστου.

Στο διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθεί και το θέμα του Πρίγκιπα Φεϊζάλ ενώ θα διαβαστεί επιστολή της δικηγόρου του Άραβα, Κασιανής Μιχαλοπούλου.
Category: football | Views: 798 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)

Η UEFA έστειλε τον Καρμπάγιο σπίτι του!

Η UEFA έστειλε τον Καρμπάγιο σπίτι του!

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη! Υπάρχει και πρέπει να εφαρμόζεται! Σίγουρα θα θυμάστε τον διαιτητή που διεύθυνε τον αγώνα της πρεμιέρας για την εθνική μας με την Πολωνία. Τον Ισπανό Βελάσκο Καρμπάγιο, αυτόν που μας «κλάδεψε» κυριολεκτικότατα με αυτά που σφύριξε εις βάρος μας! Ο διεθνής ρέφερι έβγαλε μάτια με την απαράδεκτη διαιτησία του όμως και στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Δανία για τον Β’ όμιλο και αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από την  UEFA που τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Euro!

O Καρμπάγιο πάντως δεν ήταν μόνος, αφού ακόμα τρεις διαιτητές γύρισαν στις πατρίδες του. Ο Βίκτορ Κασάι δεν είδε το πεντακάθαρο γκολ της Ουκρανίας και από φαβορί για τον τελικό έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Ο Μπιόρν Κάιπερς «πλήρωσε» την κακή διαιτησία στο ματς της Γαλλίας με την Ουκρανία, ενώ ο Σταρκ «αποκεφαλίστηκε» για τα... δυο πέναλτι που δεν έδωσε στην Κροατία στο παιχνίδι με τους Ισπανούς. 

Category: Spor | Views: 656 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)


Δείτε αυτό το απίστευτο περιστατικό, στο οποίο ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας έφαγε ξαφνικά ένα σκάλωμα και άρχισε τα "καημένα" τα δοκάρια στις μπουνιές!

Τερματοφύλακας τρελαίνεται και αρχίζει στις μπουνιές τα δοκάρια!


Views: 731 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)


Το σώριασε στο έδαφος με χτύπημα στο κεφάλι (!) ο Αντριάνο της Σάντος στον αγώνα με την Κορίνθιανς στη βιασύνη του να πάρει γρήγορα την μπάλα.


Χτύπησε το ball boy! (ΒΙΝΤΕΟ)



FAIL! Adriano brutally knocked down ball-boy... από citrusblack83
Views: 724 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)

Δηλώνω ευθαρσώς πως πρώτος σιχαίνομαι όταν βλέπω τα υπερφίαλα μούτρα της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Γράφει ο Βασίλης Βέργης.


Ηρεμα, παιδιά, δεν ...πολεμάμε, για μπάλα μιλάμε

Αλλά, ως έντιμος και ειλικρινής άνθρωπος, συμπληρώνω ότι αντίστοιχα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ κάθε φορά που βλέπω τα μούτρα των Ελλήνων πολιτικών να μου λένε αλλεπάλληλα ψέματα. Δεν απαλλάσσονται οι μεν από το... σιχασόμετρό μου επειδή έχουμε γεννηθεί στην ίδια πατρίδα, ενώ οι δε είναι από... αλλού. Το αντίθετο, θα έλεγα. Οι Γερμανοί πολιτικοί με τον έμφυτο κυνισμό τους λογικό είναι να μη δίνουν δεκάρα για τη ζωή μου. Οι Ελληνες πολιτικοί, όμως, δεν είναι λογικό να στείλουν (μια και καλή) τη ζωή μου στη δεκάρα...

Ναι, όπως κι εσείς, όπως ΟΛΟΙ, γουστάρω να νικήσει αύριο η Εθνική Ελλάδας τη Γερμανία για... χίλιους λόγους πέρα από το ποδόσφαιρο. Ναι, θα το πανηγυρίσω τρελά, ναι, πιθανότατα θα γράφω βουρκωμένος. Ομως καιρός είναι να προσγειωθούμε και πάνω απ' όλα να είμαστε σοβαροί. ΕΙΔΙΚΑ όλοι όσοι είμαστε στα ΜΜΕ της Ελλάδας. Αυτήν τη φορά ας μην (ξανα)παίξουν τα εγχώρια Μέσα το ρόλο του «σημαιοφόρου» της γραφικότητας. Γιατί ενίοτε αυτή είναι πολύ επικίνδυνη.

Κύριοι και κυρίες, μιλάμε για ποδοσφαιρικό παιχνίδι Ελλάδας - Γερμανίας και όχι για... πόλεμο! Ημαρτον, δηλαδή. «Πατσαβούρες», «φυλλάδες», Μέσα αστεία υπάρχουν παντού στον πλανήτη. Δεν έχουν εθνική ταυτότητα. Δεν γίνεται, λοιπόν, να αναγάγουμε ηλίθια δημοσιεύματα σε ισότιμους «συνομιλητές».

Το χρέος δεν θα σβηστεί αν νικήσει η Εθνική μας ούτε θα μας πετάξουν από το ευρώ αν νικήσει η ομάδα του Λεβ. Ναι, η συντριπτική πλειονότητα των Ευρωπαίων θα πανηγυρίσει στο ενδεχόμενο ελληνικής νίκης, όμως αν συμβεί το αντίθετο, δεν θα... καταστραφούμε περισσότερο απ' ό,τι μας έχουν καταστρέψει ήδη οι Ελληνες πολιτικοί.

Δεν θα είναι «ήρωες» τα παιδιά του Σάντος αν νικήσουν και «εθνικοί μειοδότες» αν χάσουν. Ποδοσφαιριστές που πάλεψαν θα είναι και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Ας το αναγνωρίσουμε κι ας σταματήσουμε να τους φορτώνουμε περισσότερα βάρη απ' όσα ήδη έχουν. Στο κάτω κάτω ο κόουτς και οι παίκτες του είναι ΗΔΗ απόλυτα επιτυχημένοι. Ας πάμε, λοιπόν, σε αυστηρά ποδοσφαιρική προσέγγιση στην κριτική μας.

Ναι, κι εγώ όπως όλοι θέλω να δω ζαρωμένα τα μούτρα της Μέρκελ στο γήπεδο, αν νικήσει η Εθνική Ελλάδας. Ομως, βασικά θα ήθελα να δω τα μούτρα της να... σκάνε στην περίπτωση που η νέα ελληνική κυβέρνηση συμπεριφερθεί -ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ- ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ κι όχι ως μνημονιακο-υποτελειακή. Γιατί αυτό έχει άμεση σχέση με τη ζωή μας. Το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο ωραιότερο πράγμα στην καθημερινότητά μας. Μην παραμυθιαζόμαστε...

Πηγή: Goal

Category: Spor | Views: 685 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz