Tuesday, 2024-03-19, 9:10 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 10

Οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες, η Ισπανία και η Ιταλία έμειναν στο 1-1 προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου για 45 λεπτά. Προηγήθηκε με τον Ντι Νατάλε η "Σκουάντρα Ατζούρα”, ισοφάρισαν με τον Φάμπρεγκας οι "φούριος ρόχας”.


Δύο από τις κορυφαίες ομάδες και παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, άνοιξαν την αυλαία του τρίτου ομίλου στο... Ισπανία και Ιταλία ήξεραν πως με νίκη θα έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8», αλλά τελικά αυτό το βήμα έμεινε... μισό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ισπανοί μπήκαν με όρεξη στο ματς, αλλά τους έλειπε η ουσία με την Ιταλία να ισορροπεί όσο περνούσε η ώρα. Τα λάθη των Ισπανών στο χώρο του κέντρου ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντεπιθέσεις από την Σκουάντρα Ατζούρα και να χάνει μία καλή ευκαιρία στο 36΄ όταν ο Κασάνο γύρισε στον Μαρκίσιο, αλλά το δυνατό σουτ του άσου της Γιουβέντους να το μπλοκάρει ο Κασίγιας.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ και χωρίς να έχουμε δει το μεγάλο παιχνίδι, με τους Ιταλούς να έχουν διπλάσιες προσπάθειες από την ομάδα του Ντελ Μπόσκε. Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερες φάσεις και φυσικά γκολ!

Μέσα σε τρία λεπτά, στο 51΄ και το 54΄, χάθηκαν από δύο μεγάλες ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Ινιέστα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουφόν, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα, ενώ στη συνέχεια ο Μπαλοτέλι βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κασίγιας, αλλά... κόλλησε το μυαλό του περιμένοντας τον Σέρχιο Ράμος να έρθει και να τον κόψει.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για γκολ και πρώτη το πέτυχε η Ιταλία. Ο Μπαλοτέλι είχε αφήσει την θέση του στον Ντι Νατάλε και στο 61΄ ο επιθετικός της Ουντινέζε δεν έχασε την πρώτη του ευκαιρία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από τρομερή μπαλιά του Πίρλο.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ισπανίας να σκοράρει, με τον Σίλβα να γίνεται... Πίρλο και τον Φάμπρεγκας... Ντι Νατάλε για να έρθει και πάλι το ματς στα ίσια.

Οι Ιταλοί έδειχναν πως βολεύονται με την ισοπαλία, κάτι που δεν ήθελαν οι Ισπανοί αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ο Τόρες που πέρασε στη θέση του Φάμπρεγκας, κατάφερε να χάσει ευκαιρίες με όλους τους τρόπους και τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.



Category: Spor | Views: 602 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-10 | Comments (0)


Η Ολλανδία μπορεί να μην κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα στο ματς με την Δανία, αλλά οι... πιστές της στην κερκίδα δεν σταμάτησαν λεπτό το τραγούδι! 



Στοιχείο... Βραζιλίας στην κερκίδα από τις οπαδούς της Πορτογαλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ρεύμα...



Πάντα προχωρημένες οι Σκανδιναβές...



Ιταλική φινέτσα...



Ο Μάριο Γκόμες σκόρπισε χαρά στις κερκίδες...

Αν και Αγγλίδα, δεν της λείπει το στυλ!


Οικοδέσποινα του Euro η Πολωνία, πολλές oι παρουσίες στην κερκίδα...



Ισπανικές...πίσω όψεις. Γύρισαν την πλάτη στους αντίπαλους των Φούριας Ρόχας!



Αντίπαλος της Εθνικής μας μόνο στο γήπεδο...



Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 598 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-10 | Comments (0)

Έστω και δύσκολα, η "Νάσιοναλμάνσαφτ” ξεπέρασε το εμπόδιο της Πορτογαλίας (1-0), χάρις το γκολ του Μάριο Γκόμεζ και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου μαζί με την Δανία. Κακό ματς, με ελάχιστες φάσεις από τις δυο ομάδες – Δύο δοκάρια για τους Ίβηρες, που βρίσκονται τελευταίοι μαζί με τους Ολλανδούς. 


Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού οι Γερμανοί είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Πατρίσιο. Απ' την άλλη οι Πορτογάλοι εμφανίστηκαν καλά... διαβασμένοι, προσπάθησαν να αμυνθούν σωστά κλείνοντας τους διαδρόμους και να "χτυπήσουν” με αντεπιθέσεις.

Μοναδικά αξιόλογα σημεία σε ένα... βαρετού 45λεπτο, το "σήκωμα” του Πόστιγκα στον Νόιερ (πήρε και κίτρινη κάρτα), αλλά και η φάση του 45', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο, η μπάλα έφτασε στον Πέπε και εκείνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι των "πάντσερ”.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με περισσότερη όρεξη στην επανάληψη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είδαμε κάτι αξιόλογο. Οι Πορτογάλοι "πατούσαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 72' με τον Μάριο Γκόμεζ.

Η Πορτογαλία "ξύπνησε” αργά, είχε ένα δοκάρι με τον Νάνι (84') και ένα μεγάλο τετ-α-τετ στο 88' με τον Βαρέλα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό και έτσι βρέθηκε στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με την Ολλανδία.
ΦΩΤΟ Reuters 
Οι συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Μεσούτ Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Ποντόλσκι, Μάριο Γκόμεθ (80' Κλόζε).
 
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ραούλ Μεϊρέλες (82' Σιλβέστρε Βαρέλα), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (70' Νέλσον Ολιβέιρα).

Category: Spor | Views: 590 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-10 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz