Friday, 2024-03-29, 11:05 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 01

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει πόστο βοηθού στον πάγκο της Μπαρτσελόνα δίπλα στον Τίτο Βιλανόβα, την οποία ωστόσο αρνήθηκε!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Βαλβέρδε αποτέλεσε τον εκλεκτό του Βιλανόβα για άμεσο συνεργάτη του, ωστόσο ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήθελε να είναι βοηθός. Αυτό που θέλει είναι να αναλάβει μια ισπανική ομάδα ως πρώτος τεχνικός. Το δημοσίευμα πάντως δείχνει ότι στον καπνό που δημιουργήθηκε γύρω από τον «Τσινγκούρι» και την Μπάρτσα ίσως τελικά υπήρχε και φωτιά, έστω και για Νο2!

Είναι άλλωστε γνωστό ότι στο σύλλογο της Καταλονίας τον εκτιμούν πολύ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόταση δέχτηκε και ο Ποθάνκο, ο οποίος την απέρριψε, θέλοντας να δουλέψει με τον Βαλβέρδε!

Πηγή:gazzeta.gr

Category: football | Views: 525 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-01 | Comments (0)

 


Μόνο από τον πάγκο θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον 5ο τελικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που αναμένεται να είναι ο αρχηγός της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Όπως έγινε γνωστό χθες (31/5) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στον αυριανό (2/6) πέμπτο τελικό της Α1 στο ΣΕΦ κόντρα Ολυμπιακό.

Εφόσον η πληροφορία αυτή γίνει πραγματικότητα, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι οΔημήτρης Γιαννακόπουλος θα καθίσει μόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού -όπως όλα τα μέλη της αποστολής- και δεν θα παραχωρηθεί μπουθ.

Εξάλλου το κεντρικό μπουθ δεν το διαχειρίζεται και η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει πως το μπουθ είναι στην ευθύνη της αστυνομίας. Πλέον είναι στην ευχέρεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αν θα πάει στο ΣΕΦ για τον 5ο τελικό ή όχι.

Πηγή:gazzeta.gr

Category: basket | Views: 656 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-01 | Comments (0)

Οι κιτρινομπλέ, μιας και δεν έχουν παίξει ποτέ στην Ευρώπη, θα πάρουν το συντελεστή της Ελλάδας που είναι 7.420 βαθμοί! Αυτό τους βάζει αυτόματα στο γκρουπ των ισχυρών του δεύτερου προκριματικού γύρου και φέρνει ως υποψήφιους αντιπάλους, ποδοσφαιρικούς συλλόγους από χώρες όπως η Γεωργία, η Βοσνία, η Λευκορωσία, η Εσθονία, η Μάλτα, το Αζερμπαϊτζάν.

Στον τρίτο προκριματικό, η θέση του Αστέρα -σε περίπτωση που προκριθεί- εξαρτάται από ποιες ομάδες θα συμμετέχουν εκεί... Αν οι Αρκάδες φτάσουν και στα πλέι οφ τότε είναι σχεδόν απίθανο να είναι στο γκρουπ των ισχυρών.

Η αρχή του Αστέρα στην Ευρώπη θα γίνει στις 25 Ιουνίου, με την κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας. Στις 19 Ιουλίου και στις 26 Ιουλίου (δεύτερος προκριματικός γύρος) θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες του Αστέρα στο Europa League.

Αν οι Αρκάδες καταφέρουν και προκριθούν, τότε οι αγώνες της επόμενης φάσης του Europa League θα γίνουν στις 2 και στις 9 Αυγούστου (τρίτος προκριματικός γύρος) ενώ σε περίπτωση που περάσουν και από αυτή τη φάση οι κιτρινομπλέ, τότε θα αγωνιστούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης στις 23 και στις 30 Αυγούστου!

Κι αν τα καταφέρουν κι εκεί, τότε θα μπουν στους ομίλους του Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Αστέρα:

Ολίμπι Ρούσταβι (Γεωργία) *

Σεντ Τζόνστον (Σκωτία)

Σαράγεβο (Βοσνία) *

Ναφτάν Νοβοπολτσόκ (Λευκορωσία)

Σαχτιόρ Σαλιγκόρσκ (Λευκορωσία)

Μποέμιανς (Ιρλανδία) *

Σένικα (Σλοβακία) *

Ίντερ Τούρκου (Φινλανδία)

Όσιγιεκ (Κροατία) *

Χαφναφαρντάρ (Ισλανδία) *

Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία) *

Χέβερβαρ (Ουγγαρία)

Πιούνικ Γέρεβαν (Αρμενία) *

Κισινάου (Μολδαβία) *

Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) *

Μπόρατς Μπιάνκα (Βοσνία) *

Μέταλουργκ (Λετονία) *

Μπανγκόρ (Ουαλία) *

Ντιφερντάνζε (Λουξεμβούργο) *

Χόνβεντ (Ουγγαρία) *

Σιρόκι (Βοσνία)

Σκόντο Ρίγα (Λετονία)

Σούντουβα (Λιθουανία) *

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία)

Ζαγκοντίνα (Σερβία) *

Μίπα-47 ... Read more »

Category: football | Views: 586 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-01 | Comments (0)


Με κορυφαίο και σκόρερ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η επιπόλαιη Εθνική 1-0 την Αρμενία στο τελευταίο φιλικό πριν το Euro. Έχασαν δύο πέναλτι Σαμαράς, Κατσουράνης(!), έχασαν ευκαιρίες οι Αρμένιοι.

Ο Κυριάκος δεν ...ψηλαρμένιζε! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Με 4-3-3 και πρεμιέρα βασικού ο Φορτούνης


Στο τελευταίο τεστ της Εθνικής πριν την πρεμιέρα στο Euro κόντρα στην Πολωνία, ο Φερνάντο Σάντος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις, ξεκινώντας τους 11 που είχε δείξει στις προπονήσεις. Φυσικά και δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-3-3, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον 19χρονο Κώστα Φορτούνη να αρχίσει βασικός, την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα και τρίτη συνολικά.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Τους Χολέμπας (αριστερά), Παπασταθόπουλο (δεξιά) ακραίους μπακ και τους Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στον χώρο της μεσαία γραμμής η τριάδα ήταν οι Κατσουράνης και Μανιάτης που είχαν περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς και λίγο πιο μπροστά ο Καραγκούνης. Τέλος στην επίθεση οι Φορτούνης ξεκίνησε αριστερά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Γκέκας στο κέντρο.

Καλύτερη στο πρώτο μέρος, πέτυχε γκολ και δεν κινδύνεψε

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χωρίς να πούμε πως έπαιξε και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος. Βγήκε μπροστά, έκανε φάσεις, ενώ πίσω δεν κινδύνεψε. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως το μεγάλο... όπλο αυτής ομάδας είναι η άμυνα και σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δούλεψε καλά. Και επιθετικά όμως ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρξαν καλές στιγμές χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πιο ψηλά από όλους και 1-0

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο στο 24' έφτανε μια στημένη φάση για να ανοίξουμε το σκορ. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο έλεγχος ήταν και πάλι στην Εθνική, που όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο δεύτερο γκολ.

Οι αλλαγές, άλλαξαν το παιχνίδι

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, καθώς ο Φερνάντο Σάντος πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Αρμένιους να βγουν μπροστά και να παλέψουν για το γκολ. Αρχικά οι Σαμαράς και Φωτάκης μπήκαν στις θέσεις των Φορτούνη και Καραγκούνη αντίστοιχα, ενώ στο 60' οι Τζαβέλλας, Φετφατζίδης και Μάκος πέρασαν αντί των Χολέμπας, Γκέκα και Παπασταθόπουλο.

Στον ενδιάμεσο των αλλαγών και συγκεκριμένα στο 48' η Αρμενία έφτασε μια ανάσα από το 1-1, αλλά ο Σηφάκης έδιωξε με πολύ ωραία προσπάθεια το σουτ του Μάρκος. Οι Αρμένιοι συνέχισαν την πίεση, χωρίς όμως να φτάσουν τόσο κοντά στην ισοφάριση, όσο στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Έχασε πέναλτι ο Σαμαράς

Εκεί που η Αρμενία πίεζε, η Εθνική μέσα σε πέντε λεπτά έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες να δώσει τέλος στο ματς. Αρχικά στο 71' κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Σαμαρά. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε πολύ άσχημα ο επιθετικός της Σέλτικ, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης αδράνησε δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε χάνοντας και αυτός πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το δώρο...

Πριν το τέλος όμως είχαμε και μία άλλη ευκαιρία που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Στο 86' ο Φετφατζίδης κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κατσουράνης αναγκάζοντας τον Μπεραζούσκι να διώξει και πάλι.

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 540 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-01 | Comments (0)

Την άποψη ότι η ΑΕΚ δικαίως δεν πήρε την αδειοδότηση της ΕΠΟ εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε ισονομία στην περίπτωση της Ένωσης, καθώς άλλες ομάδες με παρόμοια προβλήματα πήραν άδεια...


Η ΑΕΚ διασύρεται και διαλύεται!

«Δεν θα ήθελα να βρισκόμασταν σήμερα εδώ. Θα προτιμούσα άλλες συνθήκες. Δυστυχώς σήμερα είναι μία ημέρα που προσωπικά τη θεωρώ για την ΑΕΚ μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. Δυστυχώς πρέπει να την χαλιναγωγήσω και να δω τι πρόκειται να γίνει από εδώ και μπροστά. Η ΑΕΚ, δυστυχώς, σήμερα δεν πήρε την αδειοδότηση που δεν την πήρε δικαίως. Δικαίως δεν την πήρε γιατί δεν είχε τις προϋποθέσεις να την πάρει. Αυτό υποστηρίξαμε. Ζητήσαμε, ότι λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και τις οικονομικές συγκυρίες, αναστολή ως 30/6. Όμως αυτή η αναστολή δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό. Μας είπαν ότι πρέπει ως αύριο να δηλώσουν στην UEFA τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη. Αν δεν το έκαναν τώρα και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δείξει σωστή εικόνα στις 30/6 τότε η Ελλάδα θα έχανε μία Ευρωπαϊκή θέση.

Πήραν όμως ομάδες που δεν θα έπρεπε να πάρουν αδειοδότηση. Δεν υπήρξε η απαιτούμενη ισονομία που θα έπρεπε να υπάρξει. Μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί. Υπάρχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας στην ΕΠΟ που δεν μπορούν να παραβούν. Η ΕΠΟ που είναι η αρμόδια αρχή για συγκεκριμένους λόγους που είναι βάση των κανονισμών της UEFA και της ΕΠΟ ήταν αρνητικός και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Τωρά γιατί σε κάποιες ομάδες έκριναν ότι μπορούν να πάρουν αδειοδότηση δεν ξέρω. Για ακόμη μία φορά δεν ακολουθήθηκε η ισονομία.

Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εκτός από παίκτες κάτω των 22 ετών. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τον προγραμματισμό μας που ήταν να ρίξουμε το μπάτζετ κατα πολύ. Το πρόβλημα είναι οικονομικό. Λυπάμαι που το λέο αλλά η ΑΕΚ βρίσκεται στον πάτο. Ίσως σε αυτό το σημείο μπορούμε να ανδρωθούμε και να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει αυτό είναι να έρθει ο κόσμος κοντά και να υπάρξει μία ενότητα με όλους τους παράγοντες που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Να είναι δυνατοί οικονομικά και να τη βοηθήσουν. Καλά κάνουν και έχουν απογοήτευση. Αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. Όταν τρως μια σφαλιάρα πρέπει να σηκωθείς. Δεν κάθεσε κάτω.

Η διοίκηση έχει προσπαθήσει να χαμηλώσει τα διαρκείας, προκειμένου να βοηθηθεί και να βοηθήσει τον κόσμο ώστε να πάρει διαρκείας, ώστε να μην υπάρχει το φαινόμενο των πλέι οφ που είχαμε λίγο κόσμο. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αν βάλουμ 50.000 διαρκείας με 150 ευρώ φτάνουμε τα 7,5 εκατ. ευρώ. Είναι κουραστικό, όμως χρειάζεται ο κόσμος για να πάρει και αυτός δύναμη και να κάνουμε κάτι. Αυτη τη στιγμή στην κατάσταση που βρισκόμαστε, τα χρέη είναι 35 εκατ. ευρώ. Τα 23 εκατ. ευρώ απ' αυτά τα χρωστάμε στο ελληνικό δημόσιο. Καταλαβαίνετε, ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι αυτό. Δυστυχώς, τώρα δεν μπορούμε να συναλλαγούμε με το κράτος, γιατί δεν υπάρχει κράτος. Αν μετά τις εκλογές υπάρξει πολιτική σταθερότητα, θα κοιτάξουμε να βρούμε μία λύση για την ΑΕΚ χωρίς το Δημόσιο χάσει ούτε ευρώ. Αν η οποιαδήποτε Κυβέρνηση δεν σταθεί κοντά όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε όλους όσους τους χρωστάνε θα χάσουν απ' όλους. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Η διοίκηση αυτή είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου. Σχεδόν 4 μήνες. Το μέλημα το δικό μου και της διοίκησης είναι να προσπαθούμε να ζήσει η ΑΕΚ, ώστε κάποια στιγμή να βρει τον δρόμο της είτε με κάποιον επενδυτή είτε μέσω του κόσμου μέσω αύξησης Μ.Κ. Ως τώρα η οικονομική βοήθεια που είχε αυτή η διοίκηση αν πω ελάχιστη θα είμαι... υπερβολικός. Στηριχθήκαμε σε έναν δανεισμό, από μία οικονομική κάποιων ανθρώπους ύψους 200.000 ευρώ και από κάποια άλλα μικρά έξοδα. Φτάσαμε να χάσουμε την αδειοδότηση και είναι άλλο κεφάλαιο το πως φτάσουμε εδώ. Όταν φτάνεις τόσο χαμηλά το να κάνεις αναδρομή στο ποιος φταίει και ποιος όχι μόνο κακό κάνει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά που να καταλογίσει ευθύνες. Δεν χρειάζεται εμένα. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν έκανε όλα αυτα τα χρέη. Θα ξέρουμε σύντομα, μέχρι 29 Ιουνίου όταν και τελειώνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τότε θα ξέρουμε αν θα υπάρχει λύση ή θα έρθει η διάλυση της εταιρείας. Αν δεν αλλάξει τίποτα θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

 

Για 44: Η ΑΕΚ έχει ληξιπρόθεσμη δόση, έχει ένα εξώδικο και πρέπει να πληρωθεί μέχρι 6-7 Ιουλίου. Αν δεν πληρωθεί θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΚ. Σύμφωνα όμως με τον νόμο έχει το δικαίωμα το Δημόσιο να έρθει σε διάρηξη του 44. Τότε θα γυρίσουν τα 140 εκατ. ευρώ χρέος. Απλά μετά δεν θα υπάρχει ΑΕΚ. Το μέλλημα της διοίκησης είναι να υπάρξει λύση στο πρόβλημα. Αν θα βρεθούν τα χρήματα ή όχι θα το ξέρουμε σε λίγο καιρό. Το σίγουρο είναι ότι το Δ.Σ. δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά τα πράγματα.

Από τότε που ανέλαβα τη διοίκηση έχω παρεξηγηθεί γιατί λέω πως είμαι μόνος μου και δεν υπάρχει βοήθεια. Μέσα σε αυτή την αγωνία να βρεθεί λύση είχα αποφασίσει και είμαι αποφασισμένος και να συζητήσω με τον οποιοδήποτε που θα φέρει λύση. Γι' αυτό συναντήθηκα με τον κ. Ξενιάδη. Το ραντεβού της Κυριακής ήταν έκτακτο. Έγινε, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να υπόσχεση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αν πραγματοποιηθεί θα το κρίνει η ιστορία αν κάνει καλό στην ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι ότι ο Δημητρέλος δεν πουλάει την ΑΕΚ ή τις μετοχές της. Αυτό το κάνει η Γ.Σ.. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω διευκρινήσεις. Από τη συνάντησή μου αυτή με τον κύριο... Ψωμιάδη (σ.σ. έκανε λάθος), συγγνώμη Ξενιάδη, δεν έχει σημασία το όνομα. Αν κάποιος θίκτικε από αυτή τη συνάντηση του ζητώ συγγνώμη.

Όλες αυτές οι ενέργειες που γίνονται, γίνονται για το καλό της ΑΕΚ, αψηφώντας το προσωπικό επίπεδο, είτε δημιουργούν πρόβλημα στη διαδικασία απέναντι στον κόσμο, για τον οποίο σας λέω ότι είμαι υπόλογος. Νοιώθω βαριά την πλάτη μου. Γι' αυτό και πολλές φορές με βλέπετε να είμαι φορτισμένος. Τώρα τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ από εδώ και μπρος είναι ένα κεφάλαιο που πρέπει να περιμένουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση είναι να κλείσουμε κάποια θέματα στην ΠΑΕ. Να κλείσουμε ένα προπονητικό κέντρο για όταν ξεκινήσει η ομάδα τη χρονιά. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ και η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν οποιαδήποτε μελλοντική διαδικασία. Όλα θα εξαρτηθούν το επόμενο 15νθημερο και από τον κόσμο και τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και από τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν.

Για τα αγωνιστικά πρέπει να περιμένουμε. Σήμερα συναντήθηκα με τον κ. Κωστένογλου. Αγνωρίζουμε τα προβλήματα, ότι προσπάθησε, ότι δύο φορές δεν ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν την ομάδα. Ότι κατάφερε παρά τα προβλήματα, να διεκδικούμε ακόμα και την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αλλά, από κάποια διαιτητικά λάθη δεν το επέτρεψαν. Η ΑΕΚ όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί στον κ. Κωστένογλου την ομαλή διαδικασία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναγκαστικά θα πρέπει να μειώσουμε τώρα ακόμα περισσότερο το μπάτζετ του ρόστερ. Νομίζω ότι ήταν σωστό από μένα να μην τον έχω δεσμευμένο, να επιλέξει αυτός την επόμενη ομάδα στην καριέρα του είτε λέγεται ΑΕΚ είτε κάποια άλλη. Όταν καταφέρουμε εμείς να θέσουμε το πλάνο της νέας χρονιάς, τότε θα μιλήσουμε και μαζί του.

Θέλω να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό, για όσους τρέχουν για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και το προπονητικό τιμ. Έχουν κάνει ηρωική προσπάθεια. Πολλοί απ' αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Χωρίς αυτούς δεν θα λειτουργούσε η ΑΕΚ. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και πρέπει ο κόσμος πιστεύω να το αναγνωρίσει. Όσο θα είμαι πρόεδρος τα έσοδα που θα εισπράτει η ΠΑΕ από τα διαρκείας θα πηγαίνουν στο προσωπικό, ανεξάρτητα αν από την πληρωμή αυτή βλάπτεται και το προσωπικό μου συμφέρον. Ίσως θα έπρεπε να βάλω λεφτά στην Εφορία για να μην έχω πρόβλημα μετά τις 7 Ιουλίου»

  ... Read more »

Category: football | Views: 587 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-01 | Comments (0)

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για την τρέλα του Αλαφούζου, που έσωσε τον Παναθηναϊκό.


Έσωσε τον ΠΑΟ και τους... Αλαφούζιασε!

Να το, λοιπόν. Εκανε πράξη την «τρέλα» του ο Γιάννης Αλαφούζος και ΕΣΩΣΕ από την καταστροφή έναν ιστορικό σύλλογο ο οποίος μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν έρμαιο στα όνειρα των επίδοξων «σωτήρων» του που ΗΘΕΛΑΝ να τον... γλιτώσουν οδηγώντας τον στη Δ' Εθνική. Τα έγραψα και προχθές.

Ο Αλαφούζος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πέτυχε το ακατόρθωτο: εξασφάλισε τις μετοχές του Τζίγγερ, ανέλαβε το κουμάντο και με τα 4,2 εκατ. ευρώ ως αρχικές καταβολές οφειλομένων άνοιξε το δρόμο για να πάρει ο Παναθηναϊκός την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα με κανονικές συνθήκες λειτουργίας του κλαμπ, προς το παρόν τουλάχιστον. Την ώρα που ο «Αλα» έσωσε τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ όχι μόνο έμεινε εκτός Ευρώπης αλλά καταστράφηκε πληρώνοντας την αμέτοχη πολιτική των ΝοτιοΠαπάδων. Η διαφορά είναι χαώδης.

Ο Παναθηναϊκός έχει πια την πολυτέλεια να λειτουργήσει σαν κανονικό μαγαζί. Να συμφωνήσει με τον Φερέιρα, να προχωρήσει σε ρεαλιστική αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού επαναπροσδιορίζοντας ρόστερ και συμβόλαια με βάση όσα υποδείξει ο προπονητής και το κυριότερο να ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ στα χρήματα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ως πιο εφικτό καλοκαιρινό στόχο ή στην περίπτωση του «θαύματος» εκείνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως κι αν έχει, όμως, ο Παναθηναϊκός ξαναπατάει πια σε μία στέρεη βάση. Και αν κρίνει κανείς από τη σφοδρότατη (σε βαθμό μανίας) αντίδραση των «κύκλων» (!) του Ολυμπιακού, μάλλον η σωτηρία του δημιούργησε έναν πρώτο «εκνευρισμό»!

Υπήρξε ένα... Αλαφούζιασμα! Το οποίο με δεδομένη και την υφιστάμενη κόντρα των δύο ανδρών Μαρινάκη-Αλαφούζου (η ατάκα «θέλω να πετύχει η προσπάθεια Αλαφούζου και να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός» θα μνημονεύεται πλέον ιστορικά δίπλα σε εκείνη «είναι τυχερό το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει εμένα και τον Βαγγέλη»!), μας προϊδεάζει για το τι θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, κι αυτά που ακολούθησαν την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ με «κύκλους» και... τουιτερίσματα!

Ο Αλαφούζος πάντως κέρδισε το πρώτο παναθηναϊκό του στοίχημα και πάει για το δεύτερο -μεγαλύτερο και δυσκολότερο- που είναι η επιτυχία του εγχειρήματος της λαϊκής βάσης. Για την ώρα, όμως, δικαιούται να κοιτάζει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στα μάτια, αφού τα κατάφερε μια χαρά.

ΥΓ.: Ηταν απόλυτα... λογικό το ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν συνεισέφερε ούτε ευρώ στην προσπάθεια αδειοδότησης του Παναθηναϊκού. Ο φάκελος που πήγε στην ΕΠΟ δεν ήταν πλήρης, γιατί δεν είχε μέσα... τη ΓΗΠΕΛ!

Πηγή: Goal

Category: football | Views: 507 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-01 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz