Friday, 2024-03-29, 10:24 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 31

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι ξεκαθαρίζουν ότι μένουν στον Παναθηναϊκό και ότι πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Ομπράντοβιτς "εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί".


"Για πάντα μαζί"!  

"Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Final Four της Κωνσταντινούπολης μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου προτίμησε να ασχοληθεί με το μέλλον στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, κάτι που το είχε καυτηριάσει η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ως μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας και των φιλάθλων από τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.

Λίγες ώρες πριν από τον χθεσινό τελικό, πάλι κάποια ηλεκτρονικά μέσα επέλεξαν την οδό της παραπλάνησης, αυτή τη φορά όχι για το μέλλον της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό, αλλά γι’ αυτό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού, να βάλουμε ένα τέλος στο κρεσέντο της παραπληροφόρησης και να πάει η ομάδα στον 50 τελικό του Σαββάτου ήρεμη, γνωρίζοντας τις αποφάσεις της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Αφού κανείς άλλος Παναθηναϊκός δεν έδειξε ενδιαφέρον η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας και επιθυμεί, μαζί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, να χτίσουν τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους λίθους της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα λαμπρά μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας και αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού και για αυτό είναι φυσιολογικό να βρίσκεται δίπλα μας 13 χρόνια και πρόθεσή μας είναι να είμαστε για ΠΑΝΤΑ μαζί εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

Υ.Γ. Και αφού ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας για το μέλλον, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα για το παρόν : Στο Φάληρο ερχόμαστε…"

Πηγή:sportdog.gr

Category: basket | Views: 645 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που εκτός απροόπτου θα πάρει την αδειοδότηση, η εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης δείχνει να είναι αρνητική για όλες τις υπόλοιπες ομάδες που εξετάστηκαν από την δευτεροβάθμια επιτροπή.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης αναμένεται να εκδώσει τις τελικές τις αποφάσεις την Πέμπτη και σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό – εκτός απροόπτου – και ίσως την Κέρκυρα, οι υπόλοιπες ομάδες δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την αδειοδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Άρη, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο, για τους οποίους οι πιο αισιόδοξοι βλέπουν τις περιπτώσεις τους στο 50-50. Όσο για τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ, παρά την συγκρατημένη αισιοδοξία των στελεχών τους, από την ΕΠΟ ισχυρίζονται πως θεωρείται σχεδόν απίθανο να αδειοδοτηθούν, αφού στους φακέλους τους υπάρχουν «αξεπέραστα προβλήματα».

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, εισηγήθηκε αρνητικά και για τις επτά περιπτώσεις! Ωστόσο, στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, το θετικό είναι πως προσκομίστηκαν στοιχεία και βρέθηκαν χρήματα έστω και την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να καλύπτονται κάποιες υποχρεώσεις. Το αρνητικό είναι ότι ο διευθυντής αδειοδότησης θεωρεί πως η προσκόμιση των στοιχείων ήταν εκπρόθεσμη και το πλάνο για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ δεν τον έπεισε.

Πηγή:gazzeta.gr

Category: football | Views: 571 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί έξω από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ για τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού της Α1 μπάσκετ των αντρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.









Θέμα ωρών είναι το sold out, αφού η... δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια είναι τεράστια και αυτή αποτυπώνεται στις ουρές που έχουν δημιουργηθεί έξω από το ΣΕΦ.


Το Σάββατο στις 19.00 θα γίνει ο πέμπτος και τελευταίος τελικός της Α1, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Τα εισιτήρια πωλούνται από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 Νέο Φάληρο) από τις 11:00 μέχρι τις 21:00, καθώς και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Οι τιμές τους είναι 10, 15, 20 και 30 ευρώ.

Πηγή:Newsit.gr
Category: basket | Views: 723 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Ο Γιάννης Τρουμούσης γράφει για το ιδανικό σενάριο που έφτιαξαν οι "αιώνιοι", χαρίζοντας ένα ακόμη μεγάλο τελικό στο φίλαθλο κοινό.

Βράδυ Σαββάτου με ματσάρα

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης λειτούργησε καταλυτικά για τον Παναθηναϊκό που έφερε τη σειρά στα ίσα κι έτσι οι "αιώνιοι” θα λύσουν μια και καλή τις διαφορές τους το βράδυ του Σαββάτου στο ΣΕΦ.

Αναμφίβολα πρόκειται για καλογραμμένο σενάριο από ένα ακραιφνώς μπασκετικό μυαλό. Δυο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης σε ένα παιχνίδι με... φόντο την κούπα κι όλη η Ελλάδα "καρφωμένη” στην τηλεόραση. Ενα ματς που θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδιά και θα γραφτεί ο επίλογος σε μία εξαιρετική σειρά αγώνων.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε την έδρα του και με αρκετό κόπο έστειλε τη σειρά σε πέμπτο ματς. Τι συνέβη για να έρθουν έτσι τα πράγματα; Οι "πράσινοι” κέρδισαν τη μάχη των ριμπάουντ και ανανέωσαν 13 επίθέσεις. Εβγαλαν περισσότερη ενέργεια από όση στα τρία προηγούμενα ματς.

Είδαν τον Μπατίστ να σταματά στους 23 πόντους και παράλληλα να μαζεύει έντεκα ριμπάουντ. Περιόρισαν σημαντικά τα επιθετικά "όπλα” του Ολυμπιακού. Κέρδισαν στο επί μέρους σκορ της τέταρτης περιόδου με 29-16, κάτι που αποτελεί έκπληξη και πήραν σημαντικές βοήθειες από τον παραγκωνισμένο Σμιθ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έπαιξε για αρκετή ώρα δίχως τους δύο ψηλούς του, τους Ντόρσι και Χάινς, καθώς αμφότεροι χρεώθηκαν από νωρίς με φάουλ. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει και σίγουρα θα ήταν προτιμότερη και πιο ουσιαστική η λύση του Γλυνιαδάκη. Οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου περιορίστηκαν, ο Μάντζαρης δεν βοήθησε και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έχασε το τέταρτο παιχνίδι. Πάντως, το θετικό είναι πως σε μία κακή βραδιά οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές αν δεν έχαναν τα ριμπάουντ στο τελευταίο τρίλεπτο.

Εχασαν στα τελευταία λεπτά δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, αλλά όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες αυτό που μετράει σε μία σειρά αγώνων είναι η νίκη. Είτε με ένα πόντο, είτε με 30 είναι ακριβώς το ίδιο. Πλέον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν τις διαφορές τους στο ΣΕΦ με τους "ερυθρόλευκους” να είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Παίζουν καλύτερο μπάσκετ, έχουν περισσότερες λύσεις, έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες καταστάσεις. Συν τοις άλλοις, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί "απόρθητο κάστρο” στη φετινή χρονιά για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί μόλις σε ένα παιχνίδι, αυτό με την ΤΣΣΚΑ για το Top 16 της Ευρωλίγκα και είναι ελάχιστες οι φορές που -έστω- έχει "ζοριστεί” μπροστά στον κόσμο του.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της πίεσης, τα πράγματα μοιάζουν απλά. Πίεση υπάρχει και για τις δύο ομάδες, αλλά η διαφορά είναι πως η συγκυρία δείχνει ιδανική για τον Ολυμπιακό. Περισσότερη πίεση νιώθει η ομάδα που παίζει... απέναντι στον κόσμο παρά αυτή που τον έχει στο πλευρό της. Βέβαια, όλα αυτά θα φανούν το βράδυ του Σαββάτου στο Φάληρο που θα παιχτεί η τελευταία πράξη μίας πολύ καλής σειράς αγώνων. Των κορυφαίων τελικών της Ευρώπης...

Πηγή: sentragoal.gr

Category: basket | Views: 622 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Το σποτάκι για την νέα φανέλα της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο σποτάκι με την καινούργια εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές των ''μερένχες'' αλλά και τον Ζοζέ Μουρίνιο.


Πηγή:sportdog.gr
Category: football | Views: 658 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Οι διαιτητές του 4ου τελικού (Μπήτης, Σχινάς και Αναστόπουλος) δεν έγραψαν στο φύλλο αγώνα για την επίθεση του Θανάση Γιαννακόπουλο στους διαιτητές, στο ημίχρονο, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού.




Συγκεκριμένα, Σταυρόπουλος και Τόμιτς από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» εξέφρασαν έντονα παράπονα για το γεγονός ότι οι κ. Μπήτης, Σχινάς και Αναστόπουλος δεν κατέγραψαν την επίθεση του Θανάση Γιαννακόπουλου στους διαιτητές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν οπαδοί που κινήθηκαν απειλητικά προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το φύλλο αγώνα όπως το κατέγραψαν οι διαιτητές κάνει αναφορά μόνο για ρίψη κροτίδων και ποτηριών κατά την έξοδο των διαιτητών στο ημίχρονο. 


Πυρά κατά της διαιτησίας στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ εξαπέλυσε ο Σκοπιανός άσος του Ολυμπιακού.









Συγκεκριμένα ο Πέρο Άντιτς έγραψε στο Twitter μετά το ματς: «Shame for the greek basketball with this kind of referee!! Big shame!!». Δηλαδή «Ντροπή για το ελληνικό μπάσκετ τέτοιου είδους διαιτητές. Μεγάλη ντροπή». 

Πηγή:Newsit.gr
Category: basket | Views: 626 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες, την άδεια και θα μπορεί να κάνει κανονικά μετεγγραφές ενώ θα αγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά κύπελλα.










Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να είναι εντελώς "καθαρή" η ΠΑΕ.


Το θέμα είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι πήραν την άδεια και θα μπορέσουν να κάνουν όπως θέλουν και μπορούν το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 601 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz